Torek, 20.02.2018

Povabilo k sodelovanju

Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona v okviru svojega delovanja pripravlja osrednji del programskih vsebin za različne prireditve samostojno. Z veseljem pa na pobudo različnih kulturnih, turističnih in umetniških društev vabimo društva in druge organizacije k sodelovanju in sooblikovanju programa.

Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona v okviru svojega delovanja pripravlja osrednji del programskih vsebin za različne prireditve samostojno. Z veseljem pa na pobudo različnih kulturnih, turističnih in umetniških društev vabimo društva in druge organizacije k sodelovanju in sooblikovanju programa.  Le tako bomo ustvarili in oblikovali karseda kvaliteten, pester in privlačen program. Predlogi so lahko namenjeni izvajanju s strani Kultprotura, v sodelovanju s Kultproturom, oziroma v lastni izvedbi ob koriščenju prostorov, s katerimi Kultprotur razpolaga (grad Negova, Dom kulture, muzej Špital). Zbrane predloge bomo pregledali in v okviru zmožnosti vključili v letni program Zavoda za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona 2018. 

Predloge zbiramo na
info@kultprotur.si  do 15. 12. 2017!

Vabljeni k sodelovanju.  

 

*Priporočena oblika posredovanega predloga: 

a.) Predlagam/o naslednje aktivnosti/dogodke za izvajanje: 

Prosimo za kratko in jasno navedbo aktivnosti/dogodkov.

 

 b.) Želimo soorganizirati naslednje aktivnosti dogodke (samo za društva in organizacije):


Ponujamo možnost podpore pri organizaciji posameznih dogodkov. V kolikor želite organizirati aktivnosti skupaj z nami vas prosimo, da jih navedete in okvirno finančno ocenite. Navedba okvirnega datuma oz. meseca izvedbe je zaželena. Na ta način bo lažje načrtovati program ter se odločiti za morebitno podporo oz. so-organizacijo  dogodka. Obvezno navedite organizacijo in kontaktno osebo!

 

c.) V prostorih želim/o samostojno organizirati naslednje aktivnosti/dogodke:

(Za posameznike, društva in organizacije, ki želijo koristiti omenjene prostore za izvedbo dogodkov).

a) grad Negova

b) muzej Špital

c) Dom kulture

Po možnosti navedi/te datum posameznega dogodka, saj bo na tak način rezervacija prostora prej zagotovljena. Obvezno navedite organizacijo in kontaktno osebo! 

Povabilo.