+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

slika

Dobrodošli v Mladinski center

Mladinski center Gornja Radgona deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih in mladih po srcu. Nudimo svetovanje o možnostih mobilnosti, neformalnega izobraževanja, usposabljanja za mladinsko delo, pomoč pri pri prijavah na razpise za mlade, načrtovanje mladinskih projektov, pomoč pri načrtovanju in organiziranju dogodkov za mlade, pomoč pri ustanavljanju in statutarnih aktivnostih mladinskih klubov, društev, možnost prostovoljnega dela v okviru mladinskega centra (promocija, dogodki), posredovanje informacij s strani občine in drugih lokalnih institucij, o zadevah, ki vplivajo na življenje mladih v lokalni skupnosti.

Zadnje novice

SOLIDARNOSTNI POZIV PROSTOVOLJCEM

01apr2020
Na območju Gornje Radgone bosta Rdeči križ in Civilna zaščita v kratkem pričeli z razdeljevanjem zaščitnih mask po vseh gospodinjstvih. Za ta namen pa jim primanjkuje prostovoljcev, zato apeliramo na vse vas, še posebej pa tiste mlajših let, ki niste med najbolj ogroženimi skupinami ter se počutite dovolj zdravi, da solidarnostno priskočite na pomoč.
Preberi več...

KAMNOLOM - STONER NIGHTS@MCGR - ULTIMA RADIO & WRONG MOOSE

21mar2020
DOGODEK = PRESTAVLJEN! V Mladinskem centru Gornja Radgona pričenjamo s ciklom stoner koncertov, ki smo ga poimenovali KAMNOLOM. Premierni KAMNOLOM bodo zagnali:

- WRONG MOOSE (Slovenija)
- ULTIMA RADIO (Avstrija) 

VSTOPNINA: 3€ Preberi več...

JEZIČNO - FILMSKI KROŽEK

17mar2020
DOGODEK = PRESTAVLJEN! Tokrat si bomo ogledali kratki film SCOTS IN THE ELEVATOR (Шотландцы в лифте) s podnapisi v ruskem jeziku.

Dobrodošli tudi tisti, ki jezike že obvladate.

VSTOP PROST. Preberi več...

OBVESTILO O ZAČASNEM ZAPRTJU MLADINSKEGA CENTRA

13mar2020
Zaradi trenutnih okoliščin, povezanih z nacionalno razglašeno epidemijo virusa COVID-19 smo s težkim srcem sprejeli odločitev, da bo Mladinski center Gornja Radgona z dnem 14. 3. ZAPRL SVOJA VRATA in odpovedal vse dogodke VSAJ DO 23. 3. Preberi več...

IZDELOVALNICA NARAVNE KOZMETIKE

12mar2020
DOGODEK = PRESTAVLJEN! Naše kopalnice, rutine za osebno higieno in ličenje so polne izdelkov, ki ustvarjajo nepotrebne količine odpadkov ob tem pa vsebujejo še snovi, ki so za naše zdravje škodljive. Zato bomo iz naravnih sestavin na tokratni Izdelovalnici kozmetiko izdelali kar sami.

Med drugim boš izvedela kako izdelati čistilni piling in masko za obraz, serum aloe vere, maskaro, rdečilo, bronzer, suhi šampon, in še kaj! Preberi več...
Naši partnerji

      

   

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih