+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

slika

Dobrodošli v Mladinski center

Mladinski center Gornja Radgona deluje kot logistično in funkcionalno središče za mlade na področju razvoja, informiranja, izobraževanja in sociale, kulturnih dejavnosti, razvedrila in družbenega vključevanja mladih in mladih po srcu. Nudimo svetovanje o možnostih mobilnosti, neformalnega izobraževanja, usposabljanja za mladinsko delo, pomoč pri pri prijavah na razpise za mlade, načrtovanje mladinskih projektov, pomoč pri načrtovanju in organiziranju dogodkov za mlade, pomoč pri ustanavljanju in statutarnih aktivnostih mladinskih klubov, društev, možnost prostovoljnega dela v okviru mladinskega centra (promocija, dogodki), posredovanje informacij s strani občine in drugih lokalnih institucij, o zadevah, ki vplivajo na življenje mladih v lokalni skupnosti.

Zadnje novice

GLASBENA POSLUŠALNICA: ELEKTRONSKA GLASBA

17okt2020
Žal smo bili zaradi katastrofalnih razmer v zvezi s COVID-19 primorani dogodka, predvidena za ta vikend (stand up in glasbeno poslušalnico), prestaviti v nedoločeno prihodnost, ko se bodo razmere izboljšale. Upamo, da bo to čimprej. Pazite nase & ostanite zdravi!
Preberi več...

STAND UP VEČER: GAŠPER BERGANT, ŽAN PAPIČ, DAVID GORINŠEK

16okt2020
Žal smo bili zaradi katastrofalnih razmer v zvezi s COVID-19 primorani dogodka, predvidena za ta vikend (stand up in glasbeno poslušalnico), prestaviti v nedoločeno prihodnost, ko se bodo razmere izboljšale. Upamo, da bo to čimprej. Pazite nase & ostanite zdravi! Preberi več...

NEA, VZPON IN PALEC FENOMENA

10okt2020
Vabljeni na ogled dokumentarnega filma Nea, vzpon in palec fenomena, kateremu bo sledil še koncert skupine Nea iz Maribora.

Začetek dokumentarca ob 19.00 uri. Koncert ob 20.30 uri.
Mladinski center Gornja Radgona, 10. 10. 2020.
Se vidimo!  Preberi več...

OTROŠKA PREDSTAVA: ZGODBA O DVEH KOZAH

10okt2020
Drug ob drugem živita kmet in kmetica, ki imata vsak svojo kozo. Kmet goji zelje, kmetica goji repo. Kozi pa sta veliki prijateljici in si vsak dan pod ograjo izmenjujeta zelenjavo. Ko kmet in kmetica to ugotovita sta hudo jezna in naredita vse, da bi ju ustavila.. Otroci bodo ob gledanju predstave spoznali, da prijateljstvo ne pozna ovir in da je stvari lepo deliti.

Predstava bo potekala na zunanjem odru pred mladinskim centrom v Gornji Radgoni.
Vstop prost. Vabljeni! Preberi več...

POTOPIS: KUBA

09okt2020
V petek 9.10 bomo z mislimi za kratek čas odpotovali po Kubi. Družba šestih prijateljev se je podala na raziskovanje otoške kraljice Karibskega morja. Vabijo vas z naslednjimi besedami: ¨Od našega raziskovanja Kube je minilo že več kot eno leto, vendar so spomini še vedno pristni in iskrivi. Ker smo to poletje bili primorani ostati doma, se nam pridruži pri podoživljanju naših Kubanskih avantur. 
Vstop prost. Vabljeni!  Preberi več...
Zadnji dogodki
Kreativna počitniška delavnica - priprava na noč čarovnic

Kreativna počitniška delavnica - priprava na noč čarovnic

27.10.2020 15.00 Gornja Radgona, Zavod VITICA (bivša poročna dvorana)
Urbano vrtičkanje - šestič

Urbano vrtičkanje - šestič

27.10.2020 17.00 - 18.00 Mladinski center Gornja Radgona
Kmečka tržnica

Kmečka tržnica

30.10.2020 8.00 - 12.00 Trg svobode
Naši partnerji

      

     

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih