+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR projekti in programi

Mladinski center Gornja Radgona sodeluje v večih nacionalnih in mednarodnih programih, namenjenih predvsem mladinskim organizacijam in neformalnim skupinam mladih.

 

Program ERASMUS+ združuje več EU programov za usposabljanje, izobraževanje, mladino in šport. Za mladino in mladinski sektor je ključen segment Erasmus+ mladi v akciji, katerega informacije in pogoje razpisov najdete na povezavi.

 

Eurodesk je  brezplačen infoservis Evropske komisije namenjen informiranju mladih, o ponujenih možnostih s strani evropskih ustanov in mednarodne organizacije na področjih kulture, izobraževanja, mladinskega informiranja in drugih tematik, privlačnih za mlade. Več na www.eurodesk.si.

 

Mladinski center Gornja Radgona je v sodelovanju s Športnim društvom X-klub uspel pridobiti projekt programa Mladi v akciji, sofinanciranega s strani Evropske komisije. Koncept projekta temelji na spodbujanju pri razvijanju urbanih športov, uveljavljanju njihove umetniške, oblikovalske in urbane kulture v okolju in spodbujanju razvojnih možnosti "urbanega turizma" v mestu Gornja Radgona. Projekt bo krepil ustvarjalnost in podjetništvo, saj bodo mladi sodelovali pri različnih delavnicah, izdelovanju izdelkov in promocijskih vsebin. Njihovo delo bo dodatek k ureditvi urbanega mladinskega prostora pred MC-jem in skate parka.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih