+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR projekti in programi



Mladinski center Gornja Radgona sodeluje v večih nacionalnih in mednarodnih programih, namenjenih predvsem mladinskim organizacijam in neformalnim skupinam mladih.




Mladinski center Gornja Radgona je bil izbran na javnem razpisu Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju« za sofinanciranje operacije »Zaposlitev na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju – 1 «, ki jo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. V okviru razpisa smo zaposlili eno mladinsko delavko. 

 Javni razpis za izbor operacij se izvaja v  okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020, prednostne osi: 8. »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«, prednostne naložbe: 8.2 »Trajnostna vključitev mladih na trg dela (ESS), zlasti tistih, ki niso niti zaposleni niti vključeni v izobraževanje ali usposabljanje, vključno z mladimi, ki jim grozi socialna izključenost, in mladimi iz marginaliziranih skupnosti, tudi prek izvajanja jamstva za mlade«; specifičnega cilja: 8.2.1 »Znižanje brezposelnosti mladih«. 

"Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada." 

Povezave:

- Spletna stran Evropskih socialnih skladov - www.eu-skladi.si 
- Spletna stran Javnega razpisa zaposlitve na področju mladinskega dela v mladinskem sektorju - www.ursm.gov.si 





Program ERASMUS+ združuje več EU programov za usposabljanje, izobraževanje, mladino in šport. Za mladino in mladinski sektor je ključen segment Erasmus+ mladi v akciji, katerega informacije in pogoje razpisov najdete na povezavi.

 

Eurodesk je  brezplačen infoservis Evropske komisije namenjen informiranju mladih, o ponujenih možnostih s strani evropskih ustanov in mednarodne organizacije na področjih kulture, izobraževanja, mladinskega informiranja in drugih tematik, privlačnih za mlade. Več na www.eurodesk.si.

 

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih