+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

POVABILO K SODELOVANJU V LETU 2022

POVABILO K SODELOVANJU V LETU 2022

20dec2021
Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona v okviru svojega delovanja pripravlja osrednji del programskih vsebin za različne prireditve samostojno. Z veseljem pa na pobudo različnih kulturnih, turističnih in umetniških društev vabimo društva in druge organizacije k sodelovanju in sooblikovanju programa. Le tako bomo ustvarili in oblikovali karseda kvaliteten, pester in privlačen program.
Preberi več
TIN VODOPIVEC & PRIJATELJI STAND UP SHOW

TIN VODOPIVEC & PRIJATELJI STAND UP SHOW

03dec2021
Tin Vodopivec je že vrsto let eno najbolj vročih imen slovenske stand up comedy scene. S svojim čistim premetenim obzervacijskim humorjem, ki temelji na vsakodnevnih izkušnjah, je popularen med vsemi generacijami. Odkar smo ga nazadnje videli pri nas je uresničil svojo dolgoletno željo in izpeljal projekt 777, kjer je v 7 dneh, nastopil v 7 jezikih, v 7 državah, sedaj prihaja v Gornjo Radgono z novim paketom šal v družbi svojih prijateljev.
Preberi več
PREDSTAVA ZA OTROKE: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

PREDSTAVA ZA OTROKE: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

02dec2021
V novi resničnosti , ki je zaradi epidemije prikrajšala otroke za veliko prijetnih doživetij, nismo pozabili, kako zelo majhni in veliki potrebujemo kulturo, umetnost in občasni pobeg v pravljični svet. Vabljeni k obisku druge izmed 6 predstav, ki jih ponuja radgonski Otroški abonma 2021/2022, z naslovom Pod prazničnim dežnikom. V Domu kulture Gornja Radgona v četrtek, 2. 12. 2021, ob 17. uri. Za abonma in izven!
Preberi več
OTROŠKA PREDSTAVA: NA ČIRABARKI

OTROŠKA PREDSTAVA: NA ČIRABARKI

11nov2021
Zgodba o Čirabarki pripoveduje o prikupni plišasti posadki, ki se poda na širni ocean, ko že v domačem zalivu trči ob težavo. Toda Čirabarka na srečo ni navadna barčica. Duhovite prigode na palubi so polne humorja, prijetnega ritma, topline in modrosti. Napete zgodbe sove Margarine, opice Čežane, zajca Radiča in drugih potnikov odpirajo pomembna vprašanja o zdravju in s pomočjo čarobne moči lutk pomagajo najmlajšim tlakovati pot do zdravih navad.
Preberi več
PROSTO DELOVNO MESTO: VODJA MLADINSKEGA CENTRA

PROSTO DELOVNO MESTO: VODJA MLADINSKEGA CENTRA

11nov2021
Opis del in nalog:

VODENJE MLADINSKEGA CENTRA, ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE MLADINSKIH PROGRAMOV IN PRIREDITEV, ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE PROJEKTOV, PRIPRAVA IN PRIJAVA NA PROJEKTE, UREJANJE SPLETNIH STRANI, SODELOVANJE NA PRIREDITVAH...
Preberi več
KONCERT AMERIŠKE COUNTRY GLASBE: NATHAN KALISH

KONCERT AMERIŠKE COUNTRY GLASBE: NATHAN KALISH

06nov2021
Nathan Kalish je multiinstrumentalist, tekstopisec in turnejski glasbenik. Njegov zvok je bil opisan kot “edinstvena mešanica glasbenih zvrsti americane, rockabillyja in outlaw countryja”. S svojimi ostrimi in intimnimi besedili poslušalce preslika s sovoznikovega sedeža svojega potovalnega kombija do povečevalnega stekla, usmerjenega v temnejšo stran ameriške kulture. 
Preberi več
KLIZKA

KLIZKA

29okt2021
Vsako leto oktobra se Klinkin »N« zašibi (beri: napije) pod vplivi študentskih žurk in se prevrne v Z. Tako je nastala Klizka.

Kdaj priti Klizkat? V petek, 29. 10. 2021, ob 21.00!
Kje bo sKlizko? V Mladinskem centru Gornja Radgona 
Na Klizki bomo letos sklizkali z Leopoldom I in Drügimi.
Preberi več
KONCERT: LAV& AMO, TURTLE, EZY RYDER

KONCERT: LAV& AMO, TURTLE, EZY RYDER

23okt2021
LAV & Amo... predstavljata SAD PORN EP! Skupaj s svojo ekipo bosta predstavila sveže izdan skupni projekt, ki pa je že napovednik v težko pričakovani album, kjer združujeta Hip-hop, R'n'B in soul z elementi klasičnega funka! Lokalno predogreval nas bo radgonski raper TURTLE, za vse ljubitelje Jimija Hendrixa pa bo sledil še zaključek z mlado pomursko skupino EZY RYDER.
Preberi več
PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: KAKO BITI V REDU

PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: KAKO BITI V REDU

22okt2021
Lahko dosežeš največje dosežke, popolno kariero, a nič od tega nima velikega pomena, če nisi v redu. Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižne uspešnice ‘Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke’, je v svoji dosedanji dvajsetletni
oglaševalski karieri snoval največje tržno komunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih
oglaševalskih festivalih. 
Preberi več
VEČER DRUŽABNIH IGER

VEČER DRUŽABNIH IGER

16okt2021
Zabavno, razigrano, sproščeno. Redno mesečno druženje ob igranju različnih obstoječih in pritepenih namiznih iger.

Vabljeni!


Vstop prost!
---------------------------------------
Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). 
Preberi več
COCKTAIL DELAVNICA

COCKTAIL DELAVNICA

15okt2021
Z mešanjem zanimivih, barvitih in nenavadnih koktajlov lahko popestrimo marsikatero zabavo. Potrebujemo zgolj nekaj sestavin, pripomočkov in pa seveda dober recept. 
Da jih boste lahko pripravili tudi doma, smo za vas pripravili delavnico na temo mešanja barskih pijač.Delavnico bo vodil vrhunski barman Aleš Ogrin, predsednik Društva barmanov Slovenije, svetovni prvak v mešanju barskih pijač, vodja barmanske šole, avtor knjige Pisani svet koktajlov, dobitnik različnih priznanj, torej boste domov odšli z največ znanja, ki ga lahko dobite. 
Preberi več
POTOPISNO PREDAVANJE: NOVA ZELANDIJA

POTOPISNO PREDAVANJE: NOVA ZELANDIJA

09okt2021
Sva Edina in Jan in zadnje leto in pol sva preživela na Novi Zelandiji. Tam sva eno leto živela v majhnem kombiju, se sprehajala ob vulkanih in ledenikih, nabirala kivije, prodajala sladoled ter stkala nekaj res dobrih prijateljstev. V soboto, 9.10.2021 ob 18.00 bova vse lepe in tudi nekaj manj lepih trenutkov delila z vami na potopisnem predavanju v Mladinskem centru Gornja Radgona. 
Preberi več

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih