+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

KONCERT: LAV& AMO, TURTLE, EZY RYDER

KONCERT: LAV& AMO, TURTLE, EZY RYDER

23okt2021
LAV & Amo... predstavljata SAD PORN EP! Skupaj s svojo ekipo bosta predstavila sveže izdan skupni projekt, ki pa je že napovednik v težko pričakovani album, kjer združujeta Hip-hop, R'n'B in soul z elementi klasičnega funka! Lokalno predogreval nas bo radgonski raper TURTLE, za vse ljubitelje Jimija Hendrixa pa bo sledil še zaključek z mlado pomursko skupino EZY RYDER.
Preberi več
PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: KAKO BITI V REDU

PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: KAKO BITI V REDU

22okt2021
Lahko dosežeš največje dosežke, popolno kariero, a nič od tega nima velikega pomena, če nisi v redu. Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižne uspešnice ‘Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke’, je v svoji dosedanji dvajsetletni
oglaševalski karieri snoval največje tržno komunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih
oglaševalskih festivalih. 
Preberi več
VEČER DRUŽABNIH IGER

VEČER DRUŽABNIH IGER

16okt2021
Zabavno, razigrano, sproščeno. Redno mesečno druženje ob igranju različnih obstoječih in pritepenih namiznih iger.

Vabljeni!


Vstop prost!
---------------------------------------
Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). 
Preberi več
COCKTAIL DELAVNICA

COCKTAIL DELAVNICA

15okt2021
Z mešanjem zanimivih, barvitih in nenavadnih koktajlov lahko popestrimo marsikatero zabavo. Potrebujemo zgolj nekaj sestavin, pripomočkov in pa seveda dober recept. 
Da jih boste lahko pripravili tudi doma, smo za vas pripravili delavnico na temo mešanja barskih pijač.Delavnico bo vodil vrhunski barman Aleš Ogrin, predsednik Društva barmanov Slovenije, svetovni prvak v mešanju barskih pijač, vodja barmanske šole, avtor knjige Pisani svet koktajlov, dobitnik različnih priznanj, torej boste domov odšli z največ znanja, ki ga lahko dobite. 
Preberi več
POTOPISNO PREDAVANJE: NOVA ZELANDIJA

POTOPISNO PREDAVANJE: NOVA ZELANDIJA

09okt2021
Sva Edina in Jan in zadnje leto in pol sva preživela na Novi Zelandiji. Tam sva eno leto živela v majhnem kombiju, se sprehajala ob vulkanih in ledenikih, nabirala kivije, prodajala sladoled ter stkala nekaj res dobrih prijateljstev. V soboto, 9.10.2021 ob 18.00 bova vse lepe in tudi nekaj manj lepih trenutkov delila z vami na potopisnem predavanju v Mladinskem centru Gornja Radgona. 
Preberi več
IZMENJEVALNICA OBLAČIL

IZMENJEVALNICA OBLAČIL

07okt2021
Pred nami je že naslednja Izmenjevalnica oblačil, tokrat bomo izmenjavali jesenske plašče, tople puloverje in kulske šale! Pred Mladinskim centrom v Gornji Radgoni se vidimo v četrtek, 7. oktobra 2021, med 17:00 in 20:00. Pridi in bodi del spremembe na bolje. Ker si lahko!
Preberi več
PROGRAM ZA OTROKE OB OBČINSKEM PRAZNIKU

PROGRAM ZA OTROKE OB OBČINSKEM PRAZNIKU

02okt2021
Gornja Radgona praznuje! V soboto, 2. oktobra 2021, bomo med 15. in 18. uro pred Mladinskim centrom Gornja Radgona praznovali tudi najmlajši. Z duom Darkmen bomo peli pesmi o Mačku Muriju, ogledali si bomo predstavo Zajčkov zvonček, si izdelali lutke in se ob tem neizmerno zabavali! Vstop prost!
Preberi več
BAD RADGONA FESTIVAL

BAD RADGONA FESTIVAL

11sep2021
2 mesti - 1 most - 1 festival! Pod geslom »brezmejni - brezmejno« bo v soboto, 11. septembra 2021, potekal prvi »BAD RADgona festival« - umetnostno -glasbeni festival, namenjen povezovanju in ​​prijateljstvu med dvema mestoma ter veselju do življenja. 
Preberi več
IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN KNJIG

IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN KNJIG

09sep2021
Čas je, da se primerno pripravimo na jesen. Zato bomo tokrat izmenjevali vse toplo - od šalov, puloverjev, bund in kap, hlač, majic in dolgih gat. Pa kakšna jesenska krila se bodo zelo verjetno tudi našla.

Kot vedno: za vse spole in starosti.
Preberi več
SOLIDARNOSTNA AKCIJA ZBIRANJA ŠOLSKIH POTREBŠČIN

SOLIDARNOSTNA AKCIJA ZBIRANJA ŠOLSKIH POTREBŠČIN

04sep2021
Imaš odvečen zvezek, učbenik, torbo, svinčnik, ravnilo, radirko, flomaster,...? Pobrskaj!

V soboto (4. septembra 2021), med 15.00 in 21.00, bomo v prostorih Mladinskega centra Gornja Radgona zbirali šolske potrebščine za socialno šibkejše družine iz lokalnega okolja.
Preberi več
RADGONSKO POLETJE: ŽENSKI PEVSKI ZBOR KOMBINAT

RADGONSKO POLETJE: ŽENSKI PEVSKI ZBOR KOMBINAT

27avg2021
ŽPZ Kombinat je bil ustanovljen na dan upora, 27. aprila 2008, ko se je skupina deklet zbrala na ustanovni skupščini v ljubljanskem Rogu in sklenila, da bodo prepevale pesmi upora z vsega sveta. Pred občinstvom je zbor prvič zapel 23. maja 2008 v Menzi pri koritu na Metelkovi, v sklopu proslave ob dnevu mladosti. Namen in poslanstvo zbora je – kot pravijo same - z rdečo kredo pisati izročilo upora. Ne na stene, na ušesne membrane. Z glasom ohranjati spomin na glas(be)no tradicijo pokončne hrbtenične drže, ki ne podlega družbeni skoliozi.
Preberi več
IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN

IZMENJEVALNICA OBLAČIL IN ŠOLSKIH POTREBŠČIN

26avg2021
Tokrat bomo ob izmenjavi oblačil za vse spole, starosti in velikosti izmenjevali TUDI ŠOLSKE POTREBŠČINE.
Pred Mladinskim centrom v Gornji Radgoni se vidimo v četrtek, 26.8.2021, med 17. in 20. uro. Pridi in bodi del spremembe na bolje. Ker si lahko!
Preberi več

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih