+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: MLADINSKI DELAVEC

RAZPIS ZA DELOVNO MESTO: MLADINSKI DELAVEC

24maj2019
MLADINSKI DELAVEC BO V OKVIRU SVOJE ZAPOSLITVE SKRBEL ZA NAČRTOVANJE MLADINSKIH PROGRAMOV V SODELOVANJU Z MLADIMI. Z MLADIMI BO NAVEZOVAL STIKE TER JIH INFORMIRAL O RAZLIČNIH MOŽNOSTIH UDEJSTVOVANJA IN PROGRAMSKEGA SODELOVANJA V MLADINSKEM CENTRU. 
Preberi več
KONCERT SKUPINE BLACKOUTT + OTVORITEV FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

KONCERT SKUPINE BLACKOUTT + OTVORITEV FOTOGRAFSKE RAZSTAVE

22maj2019
Organizator: KUD ZRAK, Mladinski center Gornja Radgona

Dogodek #1: koncert progresivnih stonerjev Blackoutt
https://youtu.be/zI-pjFNIZA4 (klikni in poslušaj!)

Dogodek #2: otvoritev fotografske razstave "Kaj dogaja?", številnih avtorjev pod odrom.

Kdaj: 22. maj, sreda! ob 19.30 uri.

Preveri kaj dogaja!
Preberi več
VEČER DRUŽABNIH IGER

VEČER DRUŽABNIH IGER

18maj2019
Zabavno, razigrano, sproščeno. Redno mesečno druženje ob igranju različnih obstoječih in pritepenih namiznih iger.

Vabljeni!
Preberi več
MLADI IN PODJETNIŠTVO: DELAVNICA PRIJAVE NA RAZPIS

MLADI IN PODJETNIŠTVO: DELAVNICA PRIJAVE NA RAZPIS

17maj2019
Si se želel/-a prijaviti na evropski/nacionalni razpis, pa ti vsa papirologija nažene strah v kosti? Ali pa si se morda že opogumil/-a, se prijavil/-a na razpis in nisi požel/-a uspeha?
Potem je ta delavnica kot nalašč zate!

Skupaj z našo predavateljico Kajo Cunk bomo začeli z osnovami, se ustavili pri vsaki točki in pokazali praktični primer uspešne prijave na razpis. 
Preberi več
IZDELOVALNICA NARAVNIH MIL

IZDELOVALNICA NARAVNIH MIL

16maj2019
V četrtek, 16. 5. 2019, bomo ob 17:30 v prostorih MCGR naravna mila izdelovali kar sami. Dobil_a boš vpogled v postopek in s seboj odnesel_a košček mila, ki ga boš doma lahko preizkusil_a.

Izdelovalnico bo tokrat izvedla Sabina Šajher iz ZRIRAP so.p., Beltinci.

Udeležba je brezplačna. Potrebne so predhodne prijave na nika@rastisce.si, 031 576 658 ali v ZS. 
Preberi več
FILMSKO DRUŽENJE: DAVID BOWIE - THE MAN WHO FELL TO EARTH

FILMSKO DRUŽENJE: DAVID BOWIE - THE MAN WHO FELL TO EARTH

13maj2019
Moža, ki je padel na Zemljo (The Man Who Fell To Earth), kultno klasiko, halucinantni kolaž filmskih citatov, genialnih idej, situacijske komike, ambicioznega seksa, reklamnega poparta, psihedeličnih poročil, eliptičnega impresionizma in gin & tonic metafizike, je Nicolas Roeg posnel leta 1976, ko je ideje kontrakulture in seksualne revolucije že pogoltnilo predmestje in ko je bila realnost spet tako urejena, banalna in nekontroverzna, da je bila tik pred izstrelitvijo v vesolje, kjer jo je čakala Vojna zvezd. No, tik pred to izstrelitvijo pa je kontrakultura še zadnjič padla na Zemljo - iz vesolja. 
Preberi več
KONCERT: IN-SANE

KONCERT: IN-SANE

11maj2019
INxSANE so se vedno živi!

Če verjamete ali ne, trio, ki ga pegla od 1997 se še vsake toliko časa najde in zapre v plac za vaje in špila. Tokrat dva koncerta zaporedoma, eden v Ljubljani, drugi doma.

Skoraj leto je minilo odkar smo INxSANE nazadnje bili v Radgoni, torej je čas, da se zopet malo poveselimo in podružimo z domačo ekipo. Radi vidimo stare obraze, še več se veselimo kakšnih novih obrazov na sceni.
Preberi več
FILMSKO DRUŽENJE: jOHNNY CASH - THE LINE : WALKING  WITH THE LEGEND

FILMSKO DRUŽENJE: jOHNNY CASH - THE LINE : WALKING WITH THE LEGEND

06maj2019
V tokratni ediciji filmskega druženja si bomo ogledali glasbeni dokumentarni film Johnny Cash - The Line: Walking With a Legend. Ta razkriva Johnnyevo pot do zvezd in prepreke, ki so se pojavile na tej poti. Njegova fascinantna zgodba se prepleta z redkimi in dragocenimi live koncertnimi posnetki kjer je moč začutiti vso silno energijo glasbenega ustvarjalca. Vključno z najznamenitejšimi komadi kot so "Ring of Fire", "A Boy Named Sue" in 5 Feet High and Rising".
Preberi več
OTVORITEV FOTOGRAFSKE RAZSTAVE VIKTORJA KOTNIKA - IKIJA

OTVORITEV FOTOGRAFSKE RAZSTAVE VIKTORJA KOTNIKA - IKIJA

03maj2019
Društvo za dvig kakovosti življenja Tenzin in Mladinski center Gornja Radgona vas vabita na fotografsko razstavo Viktorja Kotnika - Ikija z naslovom "Iz teme v svetlobo".

Vabljeni v dobro družbo!
Preberi več
PROLETARSKA GLASBENA POSLUŠALNICA OB 1. MAJU

PROLETARSKA GLASBENA POSLUŠALNICA OB 1. MAJU

30apr2019
Kot uvod v Kresovanje bomo v MC Gornja Radgona zavrteli nekaj legendarne nostalgične proletarske glasbe po izboru DJ Rdeča kapica. Tudi pijača bo na razpolago po klasični sindikalni ceni.

Delu čast in oblast!

Vstop prost. Vabljeni!
Preberi več
FILMSKO DRUŽENJE: SEX PISTOLS

FILMSKO DRUŽENJE: SEX PISTOLS

29apr2019
Slogan za tole kultno punk klasiko, ki jo je posnel legendarni - in po svoje prekleti - Alex Cox, bi se lahko glasil: "Ko je Sid srečal Nancy". Jasno, srečata se v Londonu. Sid je Sid Vicious (Gary Oldman), Nancy pa Nancy Spungen (Chloe Webb). Sid je član punk benda Sex Pistols, Nancy postane njegova Yoko Ono. Bend žge, Nancy visi zraven. Sid in Nancy imata oči le drug za drugega - in za heroin. In še preden dobro dojameta smisel štikla "My Way", se njuno življenje - in njuna romanca - že prelevi v Rekvijem za sanje. 
Preberi več
DELAVNICA: SAM SVOJ MOJSTER

DELAVNICA: SAM SVOJ MOJSTER

29apr2019
V počitniškem času lepo vabljeni na še eno v sklopu programskih delavnic "Sam svoj mojster". Tokrat bomo nadgradili svoje znanje iz izdelovanja priročne vrtne garniture iz rabljenih palet. Na ta način bomo obenem ustvarjali dodatna sedišča, da bo druženje ob poletnih dnevih na prostem pred MC-jem za vse skupaj še prijetnejše in udobnejše.

Delavnica bo potekala skozi celi dan. Se vidimo!
Preberi več

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih