+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

PREDSTAVA ZA OTROKE: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

PREDSTAVA ZA OTROKE: POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM

02dec2021
V novi resničnosti , ki je zaradi epidemije prikrajšala otroke za veliko prijetnih doživetij, nismo pozabili, kako zelo majhni in veliki potrebujemo kulturo, umetnost in občasni pobeg v pravljični svet. Vabljeni k obisku druge izmed 6 predstav, ki jih ponuja radgonski Otroški abonma 2021/2022, z naslovom Pod prazničnim dežnikom. V Domu kulture Gornja Radgona v četrtek, 2. 12. 2021, ob 17. uri. Za abonma in izven!
Preberi več
OTROŠKA PREDSTAVA: NA ČIRABARKI

OTROŠKA PREDSTAVA: NA ČIRABARKI

11nov2021
Zgodba o Čirabarki pripoveduje o prikupni plišasti posadki, ki se poda na širni ocean, ko že v domačem zalivu trči ob težavo. Toda Čirabarka na srečo ni navadna barčica. Duhovite prigode na palubi so polne humorja, prijetnega ritma, topline in modrosti. Napete zgodbe sove Margarine, opice Čežane, zajca Radiča in drugih potnikov odpirajo pomembna vprašanja o zdravju in s pomočjo čarobne moči lutk pomagajo najmlajšim tlakovati pot do zdravih navad.
Preberi več
PROSTO DELOVNO MESTO: VODJA MLADINSKEGA CENTRA

PROSTO DELOVNO MESTO: VODJA MLADINSKEGA CENTRA

11nov2021
Opis del in nalog:

VODENJE MLADINSKEGA CENTRA, ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE MLADINSKIH PROGRAMOV IN PRIREDITEV, ORGANIZIRANJE IN IZVAJANJE PROJEKTOV, PRIPRAVA IN PRIJAVA NA PROJEKTE, UREJANJE SPLETNIH STRANI, SODELOVANJE NA PRIREDITVAH...
Preberi več
KONCERT AMERIŠKE COUNTRY GLASBE: NATHAN KALISH

KONCERT AMERIŠKE COUNTRY GLASBE: NATHAN KALISH

06nov2021
Nathan Kalish je multiinstrumentalist, tekstopisec in turnejski glasbenik. Njegov zvok je bil opisan kot “edinstvena mešanica glasbenih zvrsti americane, rockabillyja in outlaw countryja”. S svojimi ostrimi in intimnimi besedili poslušalce preslika s sovoznikovega sedeža svojega potovalnega kombija do povečevalnega stekla, usmerjenega v temnejšo stran ameriške kulture. 
Preberi več
KLIZKA

KLIZKA

29okt2021
Vsako leto oktobra se Klinkin »N« zašibi (beri: napije) pod vplivi študentskih žurk in se prevrne v Z. Tako je nastala Klizka.

Kdaj priti Klizkat? V petek, 29. 10. 2021, ob 21.00!
Kje bo sKlizko? V Mladinskem centru Gornja Radgona 
Na Klizki bomo letos sklizkali z Leopoldom I in Drügimi.
Preberi več
KONCERT: LAV& AMO, TURTLE, EZY RYDER

KONCERT: LAV& AMO, TURTLE, EZY RYDER

23okt2021
LAV & Amo... predstavljata SAD PORN EP! Skupaj s svojo ekipo bosta predstavila sveže izdan skupni projekt, ki pa je že napovednik v težko pričakovani album, kjer združujeta Hip-hop, R'n'B in soul z elementi klasičnega funka! Lokalno predogreval nas bo radgonski raper TURTLE, za vse ljubitelje Jimija Hendrixa pa bo sledil še zaključek z mlado pomursko skupino EZY RYDER.
Preberi več
PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: KAKO BITI V REDU

PREDAVANJE ALJOŠE BAGOLE: KAKO BITI V REDU

22okt2021
Lahko dosežeš največje dosežke, popolno kariero, a nič od tega nima velikega pomena, če nisi v redu. Aljoša Bagola, slovenski kreativni direktor desetletja in avtor knjižne uspešnice ‘Kako izgoreti in vzeti življenje v svoje roke’, je v svoji dosedanji dvajsetletni
oglaševalski karieri snoval največje tržno komunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih
oglaševalskih festivalih. 
Preberi več
VEČER DRUŽABNIH IGER

VEČER DRUŽABNIH IGER

16okt2021
Zabavno, razigrano, sproščeno. Redno mesečno druženje ob igranju različnih obstoječih in pritepenih namiznih iger.

Vabljeni!


Vstop prost!
---------------------------------------
Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). 
Preberi več
COCKTAIL DELAVNICA

COCKTAIL DELAVNICA

15okt2021
Z mešanjem zanimivih, barvitih in nenavadnih koktajlov lahko popestrimo marsikatero zabavo. Potrebujemo zgolj nekaj sestavin, pripomočkov in pa seveda dober recept. 
Da jih boste lahko pripravili tudi doma, smo za vas pripravili delavnico na temo mešanja barskih pijač.Delavnico bo vodil vrhunski barman Aleš Ogrin, predsednik Društva barmanov Slovenije, svetovni prvak v mešanju barskih pijač, vodja barmanske šole, avtor knjige Pisani svet koktajlov, dobitnik različnih priznanj, torej boste domov odšli z največ znanja, ki ga lahko dobite. 
Preberi več
POTOPISNO PREDAVANJE: NOVA ZELANDIJA

POTOPISNO PREDAVANJE: NOVA ZELANDIJA

09okt2021
Sva Edina in Jan in zadnje leto in pol sva preživela na Novi Zelandiji. Tam sva eno leto živela v majhnem kombiju, se sprehajala ob vulkanih in ledenikih, nabirala kivije, prodajala sladoled ter stkala nekaj res dobrih prijateljstev. V soboto, 9.10.2021 ob 18.00 bova vse lepe in tudi nekaj manj lepih trenutkov delila z vami na potopisnem predavanju v Mladinskem centru Gornja Radgona. 
Preberi več
IZMENJEVALNICA OBLAČIL

IZMENJEVALNICA OBLAČIL

07okt2021
Pred nami je že naslednja Izmenjevalnica oblačil, tokrat bomo izmenjavali jesenske plašče, tople puloverje in kulske šale! Pred Mladinskim centrom v Gornji Radgoni se vidimo v četrtek, 7. oktobra 2021, med 17:00 in 20:00. Pridi in bodi del spremembe na bolje. Ker si lahko!
Preberi več
PROGRAM ZA OTROKE OB OBČINSKEM PRAZNIKU

PROGRAM ZA OTROKE OB OBČINSKEM PRAZNIKU

02okt2021
Gornja Radgona praznuje! V soboto, 2. oktobra 2021, bomo med 15. in 18. uro pred Mladinskim centrom Gornja Radgona praznovali tudi najmlajši. Z duom Darkmen bomo peli pesmi o Mačku Muriju, ogledali si bomo predstavo Zajčkov zvonček, si izdelali lutke in se ob tem neizmerno zabavali! Vstop prost!
Preberi več

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih