logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Muzej Špital Poroke

S 1. majem 2015 je za nov uradni prostor v občini Gornja Radgona za sklepanje zakonskih zvez določena dvorana v objektu Špital, Maistrov trg 1, Gornja Radgona.

Da boste brez nepotrebnih zapletov in nevšečnosti uredili vse potrebno za poročni obred v poročni dvorani muzeja Špital, smo za vas pripravili nekaj koristnih informacij.
  1. Poroko prijavite na matičnem uradu Upravne enote Gornja Radgona, kjer se tudi dogovorite za željeni termin.
  2. Uporaba prostorov v pritličju s poročno dvorano, degustacijskim prostorom ter sanitarijami je brezplačna,  medtem ko je ogled stalne muzejske razstave Radgonski mostovi ter podstrešja plačljiv.
  3. Fotografiranje ter snemanje v poročni dvorani in pred samo stavbo je dovoljeno.
  4. Po samem obredu so možne manjše pogostitve s penino v degustacijskem prostoru, ki jo za te namene tudi prodajamo v Špitalu. Uporaba špitalskih kozarcev in ostale opreme je možna le, v kolikor penino kupite v Špitalu. V ponudbi imamo Zlato radgonsko penino 0,75l, Srebrno radgonsko penino 0,75l, vodo in sok. Mladoporočenca s pričami seveda lahko nazdravita v poročni dvorani ob podpisu pogodbe.
  5. Prosimo, če nas lahko o načrtovanih pogostitvah obvestite vsaj en delovni dan pred obredom.
  6. Metanje riža in konfetov je dovoljeno le pred samim objektom.
Poročno dvorano si lahko v odpiralnem času Špitala ogledate brezplačno. Za več informacij pokličite prosim na telefonsko številko 02 564 88 85 (Muzej Špital) ali pišite na spital@kultprotur.si.

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih