logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

3. OBLETNICA MLADINSKEGA CENTRA

10.03.2017
Prostori Mladinskega centra Gornja Radgona vstopajo v četrto leto obratovanja. V tem času smo jih polnili z različnimi dogodki in aktivnostmi, ob tem pa spreminjali njihovo podobo.

Letos bomo obletnico praznovali v petek, 10. marca, od 21. ure dalje in to skupaj z glavnimi gosti večera slovensko pop/rock skupino FLIRRT in mariborskimi emo-rockerji OKTTOBER.

 FLIRRT' je slovenska pop/rock skupina, začetek njihovega delovanja sega točno 20 let nazaj, 8.februarja 1997, na slovenski kulturni praznik, kjer se je 5 mulcev zbralo na Šubičevi gimnaziji in ustanovilo bend. Za njimi je 6 studijskih albumov in več kot 850 koncertov.

Večer nam bo popestrila tudi mariborska emo rock skupina OKTTOBER, ki deluje od leta 2009, je konec leta 2015 izdala prvenec - albuma barvitega melodičnega rocka, z naslovom 10. Barvit melodični rock, ki prinaša premislek o svetu, ki nas obdaja, obkrožen z značilnim kitarskim zvokom. Skladbe, so osebno izpovedne in življenjske, v besedilih se ne izognejo niti kritiki trenutnega stanja.

Se vidimo v petek, 10. marca, ob 21 h v Mladisnkem centru Gornja Radgona

Vabljeni, vstopnine ni! 
3. OBLETNICA MLADINSKEGA CENTRA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih