logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

6. PRAVLJIČNO MESTO Z NIKO ZORJAN

14.12.2021

Tudi to leto so zunanje okoliščine terjale od nas prilagoditve: 6. pravljičnega mesta, kot smo si ga zamislili, ne bo. Zato pa vas prijazno vabimo, da se nam pridružite na dobrodelnem večeru, ki bo v Domu kulture Gornja Radgona potekal v četrtek, 16. 12. 2021, ob 17. uri. Glavni gostji večera, NIKI ZORJAN, se bodo na odru pridružili tudi učenci OŠ Gornja Radgona ter Špela Novak in Boris Šemen. Vstopnice že na voljo v predprodaji v TIC Gornja Radgona.

Nika Zorjan že vrsto let navdušuje s hiti, kot so Ola, ola, Nasmeh življenja, Luna, Ni predaje, ni umika, Fse, Fejst pomale, Čas za nas, Problemom sredinc, Lajf je moj,... 

Odločitev, da nekaj pesmi predstavi kar v prekmurskem jeziku, je Niki dodala pečat in njeni občasni izleti v prekmurščino so postali pravi hit med poslušalci. Je tudi ena najuspešnejših glasbenih influencerk pri nas. Nika prepriča in navduši, kamorkoli pride, v kakršnikoli zasedbi. Tokrat se ji bodo na odru pridružili tudi učenci OŠ Gornja Radgona ter Špela Novak in Boris Šemen.

Vstopnice že na voljo v predprodaji v TIC Gornja Radgona, preostale pa bodo na voljo na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se na dan koncerta odpira ob 16. uri.

Cena vstopnice: 3,00 EUR.

Sredstva od vstopnine se bodo namenila v dobrodelne namene, in sicer jih bo prejelo Društvo prijateljev mladine Gornja Radgona za letovanje otrok iz območja občine Gornja Radgona.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). Prireditev bo potekala ob upoštevanju navodil NIJZ. Hvala za razumevanje!

6. PRAVLJIČNO MESTO Z NIKO ZORJAN

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih