logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Grad Negova novice

ANA ROBLES: ŽENSKE, KI NE PRIDEJO V REVIJE

14.05.2023

V letošnjem prvem ciklu razstav FOTOGRAD NEGOVA se predstavlja argentinska avtorica umetniške fotografije ANA ROBLES razstavo, ki nosi naslov ŽENSKE, KI NE PRIDEJO V REVIJE. 

Razstava bo na ogled do 10. julija 2023.

ANA ROBLES
prihaja iz Buenos Airesa, Argentina. Po poklicu je doktorica veterinarske medicine in socialna psihologinja.

S fotografiranjem se je začela resneje ukvarjati šele 1995 leta, na svojih potovanjih, kjer še vedno najde večino svojih motivov. Svoje fotografsko znanje je kasneje nadgradila na fotografski šoli. 2005 je začela sodelovati na domačih in mednarodnih fotografskih salonih in prejela več kot 180 nagrad in priznanj. Je članica Umetniškega sveta FIAP in žirantka. Njene fotografije objavljajo v številnih revijah in časopisih.

ŽENSKE, KI NE PRIDEJO V REVIJE
je že njena 42. samostojna razstava.

Ženske sveta – vsaka razkriva svojo identiteto, svojo kulturo, svojo posebno edinstveno lepoto. Nekatere so močne, izkušene ženske, mnoge med njimi voditeljice svojih skupnosti; druge, potopljene v stroga kulturna pravila, ki jim vsiljujejo poslušnost in podrejenost.

ANA ROBLES: ŽENSKE, KI NE PRIDEJO V REVIJE

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih