+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Animirane počitnice

28.04.2022

Maček Muri in gozdni junak Princ Ki-ki-do vabita vse najmlajše da si popestrite prvomajske počitnice s serijo animiranih filmčkov v Mladinskem centru Gornja Radgona. Po projekcijah sledi ustvarjalna likovna delavnica s člani društva Art klub 7.

Četrtek, 28.4. ob 14:00

Muri
Boris Dolenc, Jernej Žmitek / Slovenija 33'

Miniserija Muri je zgodba o vsem dobro poznanih junakih iz knjige Maček Muri Kajetana Koviča. Skozi miniserijo so uporabljene tudi pesmi o mačku Muriju, ki jih poje Neca Falk. V popolnoma prenovljeni vizualni podobi se tako srečajo že znani junaki in glasba ter novi, hudomušni zapleti, ki nasmejijo gledalce vseh starosti.

Napovednik:

https://www.youtube.com/watch?v=rsWZJLQj90Y&t=17s

Petek, 29.4. ob 14:00

Princ Ki-ki-do
Grega Mastnak / Slovenija 30'

Junak gozdnega kraljestva Princ Ki-ki-do v hudomušno obarvanih epizodah vedno znova, z veliko mero poguma, drznosti in modrosti, reši svoje gozdne prijatelje.

Napovednik:

https://www.youtube.com/watch?v=J8TSCVOmOk0

Vstop prost!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Prireditev bo potekala ob upoštevanju navodil NIJZ. Hvala za razumevanje!

Animirane počitnice

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih