logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

APLIKACIJA VIA PRLEKIJA

27.03.2020

Aplikacija VIA Prlekija je nastala v okviru operacije Mreža grozdov prihodnosti z namenom uresničevanja ciljev Strategije lokalnega razvoja na območju LAS Prlekija, sofinancirana iz sklada ESRR.

Dostopati je mogoče tudi preko telefona. Aplikacija VIA Prlekija trenutno združuje več kot 300 različnih ponudnikov in lokacij. S filtrom vsebin na vrhu je mogoče izbrati tudi ostale ponudnike, kot so na primer prenočišča, kulinarika, znamenitosti, društva in podobno.

Aplikacija omogoča objavo novic in informacij (fotografij, opisov) za posamezne ponudnike, zato vabimo vse ponudnike, ki bi želeli posodabljati svoj profil in dodati natančnejše opise, da se preko povezave Registriraj se prijavijo in tako preprosto urejajo svoje podatke, objavljajo novice, dodajajo fotografije.

Vabimo vas, da omenjeno aplikacijo, spletno stran raziščete in pridobite informacije o ponudbi lokalno pridelane hrane in ostalih storitvah na območju LAS Prlekija na www.viaprlekija.si.

Ponudniki, ki bi želeli biti vključeni v aplikacijo in še niso vpisani, naj kontaktirajo ekipo na info@viaprlekija.si oz. na tel. 069 667 414. Dobrodošli so jim tudi predlogi, ideje ali težave pri uporabi navedene spletne strani. 

Podpirajmo lokalno in bodimo zdravi!

APLIKACIJA VIA PRLEKIJA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih