logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

AVTOKOMEDIJA JONAS

16.11.2017
Nihče v deželi "dvojine in fovšije" ni počel več nenavadnosti, pustil močnejšega pečata in karizmatično osvajal občinstvo, kot ravno Jonas Žnidaršič.

Soustvarjal je Radio Študent, švercal računalnike, spreminjal televizijo, učil nas je biljarda in predvsem ‘pecanja’, zdravil je v Kliniki Tivoli, izbiral prve missice Slovenije, bil v prvih vrstah, ko smo spoznavali tehnologijo Apple-a in tudi, ko so nas začarale prve komercialne televizije, ustregel je želji po polovički in glasu ljudstva ... in … počel še marsikaj!

Najbolj zagonetni slovenski zvezdnik bo končno spregovoril… o vsem, kar nas zanima, a ga nikoli nismo upali ali mogli vprašati. Vas zanima, kako je spreminjal življenja Slovencev? Kdo je Jonas? In kdo si ga to upa vprašati?

Pojdite z nami na potovanje skozi Jonasa, z Jonasom! Z vami in za vas v Domu kulture Gornja Radgona, v četrtek, 16. novembra 2017, ob 19. uri.  Zagotavljamo vam, da bo avantura zelo zanimiva. Nič čudnega! Saj verjetno veste, koliko Viktorjev ima Jonas?

VSE!

Vstopnice si lahko zagotovite v TIC Gornja Radgona.

Cena vstopnice: 15 €.

 

Mnenja gledalcev:

Meni je bila predstava Jonas zeloooo všeč. Zelo mi je všeč njegov humor, veliko stvari o Jonasu sploh nisem vedela. Toplo priporočam ogled.  (Helena)

Odlična predstava še več takih Hvala. (Primož)

Petkova predstava me je izjemno navdušila....za našo generacijo je zgodba res zanimiva.....podoživiš zgodovino in "finte" iz mladosti....Jonas  je in bo še vedno car :D (Janja)

Jonas je še vedno zakon. Predstava je zelo dobra, presenečena sem bila nad zelo osebno izpovedjo. (Majda)

Avtorja: Jonas Žnidaršič
Režiser: Lado Bizovičar
Igra: Jonas Žnidaršič
AVTOKOMEDIJA JONAS

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih