+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

COCKTAIL DELAVNICA

15.10.2021
Z mešanjem zanimivih, barvitih in nenavadnih koktajlov lahko popestrimo marsikatero zabavo. Potrebujemo zgolj nekaj sestavin, pripomočkov in pa seveda dober recept. 
Da jih boste lahko pripravili tudi doma, smo za vas pripravili delavnico na temo mešanja barskih pijač. 
Delavnico bo vodil vrhunski barman Aleš Ogrin, predsednik Društva barmanov Slovenije, svetovni prvak v mešanju barskih pijač, vodja barmanske šole, avtor knjige Pisani svet koktajlov, dobitnik različnih priznanj, torej boste domov odšli z največ znanja, ki ga lahko dobite. 
Na delavnici boste spoznali zgodovino, pribor ter pijačo in dodatke za pripravo koktejla. Ne bo pa manjkal niti prikaz mešanja svetovno znanih koktajlov, kot so Mojito, Cosmopolitan, Daiquiri in drugih ter njihova priprava in izvedba z vaše strani. 


ŠTEVILO MEST NA DELAVNICI JE OMEJENO NA 20, zato vas prosimo, da se na delavnico prijavite na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdVuqxmdjPw0SXsftEP3pHDRGx_TRv6sr40h6VqyokD9fDbxA/viewform?fbclid=IwAR2pTIGY0379t69RBXpjVyv3EOVzMwmZxo3L1m1gdjrC4G4moD7TFKTxvVM. Ko se število udeleženih napolni, bomo prijave zaprli, zato pohitite. 


Vsak, ki se bo predavanja udeležil, bo na kraju dogodka prejel koktajl mešalnik, da bo priprava domačega Mojita na sobotni večer lažja. 


 Za vstop na delavnico je pogoj PCT. 
COCKTAIL DELAVNICA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih