logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Dan odprtih vrat

29.06.2023

Mladinski center Gornja Radgona vabi v četrtek, 29. junija 2023 na Dan odprtih vrat. Dogodek bo potekal pred Mladinskim centrom na Trgu Svobode 15 v Gornji Radgoni s pričetkom ob 17.uri.


Dogodek bo uradno obeležil otvoritev zunanjega prostora pred Mladinskim centrom ter lokalni skupnosti predstavil tudi prenovljene notranje prostore. Po pozdravnem nagovoru direktorice Zavoda Kultprotur, Tatjane Kotnik Karba in županje občine Gornja Radgona, Urške Mauko Tuš, bomo otvorili razstavo plakatov preteklih dogodkov Mladinskega centra. Na novih mizah zunaj pa bodo potekale delavnice raznih lokalnih društev, s katerimi Mladinski center tesno sodeluje, ter tako obiskovalcem tudi demonstrirale funkcionalnost zunanjega prostora.


Kot glavni dogodek in oznanitev naših vizij za Mladinski center pa bo potekal moderiran pogovor z lokalnimi mladimi o njihovih mednarodnih izkušnjah v sklopu Erasmus+ programa. Dan odprtih vrat je tudi priložnost, da osebno spoznate ekipo Mladinskega centra, naše projekte in vizije, ki smo si jih začrtali za prihodnost.

Dan odprtih vrat

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih