+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

DEATH METAL KONCERT V MCGR: HIDEOUS DIVINITY, DTC IN SMRT

15.06.2018
V petek 15. junija se v radgonskem mladinskem centru obeta brezkompromisno nadrkan death metal koncert z italijanskimi tehničnimi norci HIDEOUS DIVINITY. Skupina prihaja iz Rima in je lansko leto izdala tretji studijski album 'Adveniens,' z njim pa nemudoma požela številna odobravanja tako med glasbenimi kritki kot tudi med laičnim poslušalstvom. Nedvomno so Hideous Divinity eni vidnejših predstavnikov italijanskega death metal undergrounda, z leti delovanja pa vse bolj pridobivajo tudi na prepoznavnosti v tujini. Leta 2016 so jih tako na koncertno turnejo po Evropi povabili sami Cannibal Corpse, pravkar pa so npr. končali skupno evropsko turnejo z ameriško skupino Origin. Basist Stefano je od leta 2016 tudi član dobro znane belgijske death metal sile Aborted. 

FB: https://www.facebook.com/hideousdivinity
YT: https://youtu.be/8s9ILXoPvfw

Kot predskupina bodo nastopili slovenskobistriški deathcorovci Dethrone The Corrupted. V dobrih petih letih delovanja si je skupina nabrala precej kilometrine, pred kratkim pa doživela popolno prenovo kadra, s katerim trenutno pospešeno delajo na novem materialu. Skupino smo pred časom v naših koncih že gostili, z novo zasedbo, v kateri so pred kratkim v svet poslali single 'Darkwork,' pa se nam bodo tokrat predstavili prvič.

FB: https://www.facebook.com/DethroneTheCorrupted/
YT: https://youtu.be/XDNAthZ7Lrk

Pred nastopom Rimljanov bo publiko ogrela tudi mlada pomurska death metal skupina Smrt. Delujejo slabo leto, v kratkem času delovanja so izdali demo 'Aspect Of Emotion' ter ga predstavili na nekaterih domačih in tudi tujih odrih. Na odru mladinskega centra bodo tokrat nastopili prvič.

FB: https://www.facebook.com/SMRTBand
YT: https://youtu.be/RfBUV1jJQSs

Prispevek: 4€
DEATH METAL KONCERT V MCGR: HIDEOUS DIVINITY, DTC IN SMRT

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih