logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

DELAVNICA: DIGITALNO FABRICIRANJE

16.06.2017
V petek, 16. 6. 2017 ob 17.00, vas vabimo na delavnico digitalnega fabriciranja, ki bo v okviru projekta "Združimo se!" potekala v Mladinskem centru Gornja Radgona.

Na srečanju bomo spoznali kaj vse združuje koncept digitalne fabrikacije, kakšni so načini dela v delavnicah digitalnega fabriciranja ter kakšna znanja in oprema je za strojno fabriciranje potrebna. Pobližje bomo spoznali tudi 3D printer in postopke dela z njim. Govorili bomo o tem, kako od ideje s pomočjo računalnika in stroja do izdelka.

Osvetljeno bo tudi področje kaj nam nove tehnologije prinašajo in kakšne so posledice, kakšni so obstoječi poslovni modeli znotraj digitalnega fabiriciranja, ki je trenutno močno povezano s coworkingom, desk sharingom, startupi in socialnim podjetništvom. Govorili bomo o poklicih, ki jih digitalizacija uvaja, o tehničnih postopkih in pripomočkih, ki so nuja v tej sferi ter vplivih, ki jih porast digitalne fabrikacije ima na okolje.

Vabljeni, delavnica je brezplačna.
DELAVNICA: DIGITALNO FABRICIRANJE

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih