logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Muzej Špital novice

DOLGA NOČ MUZEJEV

07.10.2023
Vseavstrijski prireditvi pod taktirko avstrijske radiotelevizijske hiše ORF, Dolga noč muzejev/Lange Nacht der Museen, se ponovno pridružuje tudi radgonski Muzej Špital. Za vse ljubitelje kulture, ki radi ponočujejo, bodo muzeji in druge kulturne ustanove po Avstriji ter pridruženi muzeji v Sloveniji odprti od 18.00 pa vse do 1.00 zjutraj.

Vodeni ogledi v Muzeju Špital bodo ob 18.00 v nemškem jeziku, ob 20. uri pa v slovenskem jeziku. V Muzeju v stari orožarni v sosednjem Bad Radkersburgu bo vodenje po stalni razstavi v slovenskem jeziku potekalo ob 20.30.

Enotna regionalna vstopnica, s katerimi boste lahko na Dolgo noč muzejev obiskali oba muzeja v Sloveniji ter vse sodelujoče muzeje v Avstriji, so v predprodaji že na voljo v Špitalu.

Cena enotne REGIONALNE vstopnice znaša 6,00 €, za otroke do dopolnjenega 12. leta starosti pa je obisk brezplačen.* Vstopnice v predprodaji že na voljo v Špitalu.

*V regionalno vstopnico NISO vključeni ogledi muzejev v mestu Gradec in ostalih deželnih glavnih mestih.

 Več o prireditvi, sodelujočih institucijah ter programu pa na povezavi (KLIK).
DOLGA NOČ MUZEJEV

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih