logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

EQUINOX 2023: OKL'S FRUIT LOOPS, DARK SPHERE & DETHRONE THE CORRUPTED

22.09.2023

Letošnje enakonočje nam bodo popestrili trije odlični bendi:


Okl’s FruitLoops
je power/heavy metal skupina iz Novega mesta, ki je pred kratkim izdala nov singel. Bend ostaja zvest svojemu zvoku in se brezkompromisno loteva novih projektov.
Skupaj ustvarjajo že dobra tri leta in prisegajo na metal!
https://www.youtube.com/watch?v=1uAWDw8Fq0I

https://www.facebook.com/OklsFruitLoops


Dark Sphere
Skupina Dark Sphere prihaja iz Pomurja in je nastala leta 2008 po razpadu skupine Temačnost. Takrat je skupina za kratek čas delovala kot trio (Gothmog, Jumbo, Kain) in odigrala nekaj koncertov. Kmalu je ta zasedba posnela prvi demo CD z imenom Dark Sphere. Po ponovni spremembi zasedbe je skupina septembra 2010 izdala svoj drugi CD z imenom Ophiuchus, ki govori o skrivnostnem 13. nebesnem znamenju in ozvezdju. Po tretjem in zadnjem CDju, ki nosi ime Masters of Manipulation, je bil izdan leta 2015 od takrat naprej pa je skupina prenehala delovati... vse do novembra 2018. Njihova glasba je unikatna mešanica simfoničnega black, industrial in gotičnega metala.
https://www.youtube.com/watch?v=UBuuuMG6MhI
https://www.facebook.com/DarkSphereMetal


Dethrone the Corrupted
Petčlanska melodična-death metalska zasedba iz Slovenije, ustanovljena leta 2012. Njihova glasba izraža koncepte o svetu, sistemu in demonih človeške duše, skozi kostolomne deathmetalske riffe, hitre melodične ritme in maščevalne bobnarske dele, ki jih spremlja brutalno growlanje.
https://www.youtube.com/watch?v=c2L9_b6cTVM
https://www.facebook.com/DethroneTheCorrupted


Vrata: 20:00.
Vstop: 5 EUR.
Vabljeni!

EQUINOX 2023: OKL'S FRUIT LOOPS, DARK SPHERE & DETHRONE THE CORRUPTED

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih