logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

FAŠENK 2018

09.02.2018
udi letos vaša ŠMK Klinka samo za vas prireja Edini pravi Fašenk. Letos bomo pustovali v Life Dance & Music Clubu (bivši casino) na sejmišču v Gornji Radgoni, in sicer v petek, 9. 2. 2018, od 20. ure dalje.

Letošnjega odštekanega pustovanja ne smete zamuditi, saj bo še bolj pestro in pisano, ne bodo pa manjkale niti nagrade za najbolj izvirne pustne maske. Prostor bo ogrevan, prav tako bo na voljo garderoba, kjer boste lahko pustili vse kar ne spada h kostumu klovna, zapornika, srnice ali princeske.

Za razgibano pustno vzdušje bodo skrbeli energični irski Štajerci Happy ol’ McWeasel, skupina, ki punk rock – čisto po vzoru starešin Dropkick Murphys in Flogging Molly – podkrepi s harmoniko, violino in pošteno dozo plesne energije in Zmelkoow s svojimi hiti, ki jih znamo na pamet že vsaj s časa osnovne šole! Za plesno ogrevanje pa bo poskrbel Mariborčan DJ Berti, ki v svojih miksih združuje najrazličnješe žanre, od funka in popa vse do r’n’b-ja in housa.

Cene vstopnic v predprodaji za člane ŠMK Klinka znašajo 5 €, za ostale pa 7 €. Na dan dogodka  bodo vstopnice za vse po ceni 10€. Število vstopnic je omejeno.

Vstopnice v predprodaji lahko kupite od 26. januarja dalje na naslednjih prodajnih mestih:

  • Pisarna ŠMK Klinka (vsak petek med 17.00-18.30 in soboto med 10.00-11.30)
  • Mladinski center Gornja Radgona
  • TIC Gornja Radgona
  • TIC Zavoda za turizem in šport Radneci
  • Zg. Konjišče: Fit Time Fitness, Andreja Zrnič

Več o dogodku lahko najdete na spletni strani www.klinka.si/fasenk ali na Facebook dogodku www.facebook.com/events/140305486648413/.

Vabljeni na edini pravi Fašenk!
FAŠENK 2018

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih