+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

FESTIVAL VODNIH DOŽIVETIJ

11.05.2019

V okviru projekta kreiranje in plasiranje novega čezmejnega produkta aktivnega turizma kot integralnega dela sodobne turistične ponudbe med Muro in Rabo vas vabimo na Festival vodnih doživetij, in sicer v soboto, 11. 5. 2019. in nedeljo, 2. 6. 2019, ob in na Mostu prijateljstva v Gornji Radgoni.

Program prireditve:

10. DAN MURE 2019

sobota, 11. maj 2019, med 8. in 14. uro

V sodelovanju z PGD Gornja Radgona, Občino Gornja Radgona, Zvezo društev Moja Mura in PGD iz avstrijske Radgone bo pod mostom čez reko Muro v Gornji Radgoni potekalo veslaško tekmovanje z raft čolni, katerega namen je poleg usposabljanja gasilskih enot, enot civilne zaščite in drugih organizacij, ki delujejo na poplavnih območjih v Pomurju in širše, opozoriti na skrb za naravno ohranjanje reke Mure z okolico in nenazadnje tudi druženje strokovne in nestrokovne javnosti, to je prebivalcev sosednjih držav, preko katerih se na koristen in prijeten način promovira tudi turizem obeh sosednjih dežel.

TRŽNICA LOKALNIH PONUDNIKOV ČEZMEJNE MREŽE MURA RABA TOUR

nedelja, 2. junij 2019, med 13. in 17. uro

Vzpostavljena čezmejna mreža lokalnih turističnih ponudnikov Mura Raba tour je plod projektnega sodelovanja med pokrajinami, ki se kot rodovitna dlan razprostirajo med rekama Muro in Rabo. Tukaj živeči ljudje pa so odlični rokodelci, pridelovalci domačih pridelkov in izdelkov, ponudniki vrhunske kulinarike ter unikatni butični ponudniki. Povezani lokalni ponudniki so tokrat vključeni v nove zgodbe, zgodbe aktivnega preživljanja prostega časa v regiji, ki slonijo na skupni kulturni dediščini območja, vodnih doživetjih, konjeništvu in pohodništvu. Spoznajte jih...

FESTIVAL VODNIH DOŽIVETIJ

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih