logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Filmski teden Evrope pod zvezdami: Bacek Jon film: Farmagedon

02.09.2022

Informacijska točka Europe Direct Pomurje, Študentsko-mladinski klub Klinka in Mladinski center Gornja Radgona vabijo na brezplačno projekcijo v okviru Filmskega tedna Evrope pod zvezdami 2022.

Bacek Jon film: Farmagedon

(A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon)

Režija: Will Becher, Richard Phelan / Velika Britanija, ZDA, Francija / 2019 / 87 min / brez dialogov / 6+

Napovednik:
https://www.youtube.com/watch?v=4NL8AiQJc5Y

Smešna medgalaktična pustolovščina, v kateri bo moral Bacek Jon uporabiti očarljivost, predrznost in veliko srce, da bo sebe in ostale rešil iz zagate.

Nenavadne luči nad Šotnim dolom napovedujejo prihod skrivnostnega obiskovalca iz daljnih galaksij … Navihana in prikupna Lu-La strmoglavi v bližini farme. Bacek Jon hitro opazi priložnost za vesoljsko zabavo in pustolovščino. Njene čarobne nezemeljske moči in izjemna navihanost hitro očarajo vso čredo. Bacek Jon se odloči svojo novo prijateljico odpeljati na pot v Šotni gozd, da bi skupaj našli njeno izgubljeno vesoljsko ladjo. Nihče od njih pa ne sluti, da jim je za petami skrivnostna vladna agencija za lov na nezemljane – vodi jo neusmiljeni agent Red, ki želi na vsak način dokazati obstoj nezemljanov in jih uničiti.

Režija Will Becher, Richard Phelan, scenarij Jon Brown, Mark Burton, Nick Park, fotografija Charles Copping, montaža Sim Evan-Jones, glasba Tom Howe, producent Paul Kewley, distribucija Blitz Film & Video Distribution.

Vstop prost!

Filmski teden Evrope pod zvezdami: Bacek Jon film: Farmagedon

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih