+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

FILMSKI VEČER: JOHN LENNON - THE MESSENGER

24.09.2018

John Lennon: The Messenger

V dokumentarcu so uporabljeni posnetki iz preteklosti, ki prikazujejo Johna Lennona pred in po razhodu z Beatlesi, zgodovinski pomniki, ki predstavljajo ključne dogodke, ob katerih bomo spoznali njega in njegova prepričanja. Prav tako je osvetljena vloga ljudi, ki so vplivali na Lennonovo življenje in mu pomagali, da je njegova glasba postala popularna in preko katere je širil sporočilo "ljubezen in mir" po vsem svetu.

Lennon se je s svojo glasbo dotaknil mnogih generacij, njegovo sporočilo pa je tako ziritiralo duševno zmedenega 24-letnika, da je vzel pištolo in ga skušal utišati za vedno.

Vpliv, ki ga imata njegovo življenje in delo se je v letih po Johnovi smrti še dodatneje razširil po vsem svetu. Toda ali nam bodo tragični dogodki bližnje preteklosti in bojazen za prihodnost človešta v tem zapletenem svetu dovolili, da se nas njegovo preprosto sporočilo dotakne ali pa bo prevladal strah? 

Ogled glasbenega dokumentarnega filma je brezplačen. 

Vabljeni!

FILMSKI VEČER: JOHN LENNON -  THE MESSENGER

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih