+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

FILMSKI VEČER: VICKY CRISTINA BARCELONA

18.07.2020
V sklopu filmskega večera bo potekala tudi zelo kratka spletna anketa, ki jo bo zaradi svojega diplomskega dela opravila Mojca Fras, zato Vas vljudno naprošamo, da s sabo prinesete svoj pameten telefon.

Zvezdniška zasedba v enem najbolj hvaljenih filmov Woodyja Allena zadnjih let o ljubezenskih vezeh, ki se stkejo v Barceloni. Odlična Penélope Cruz je za vlogo prejela oskarja.

Režija: Woody Allen Igrajo: Scarlett Johansson, Javier Bardem, Penélope Cruz, Patricia Clarkson, Rebecca Hall. Dolžina: 96 minut

Vicky in Cristina sta Američanki, ki preživljata poletje v Barceloni. Vicky (Rebecca Hall) je v resni zvezi z dokaj dolgočasnim Dougom, Cristina (Scarlett Johansson) pa je precej svobodomiselno dekle, ki je pripravljena na raznolike dogodivščine. Dekleti spoznata karizmatičnega umetnika (Javier Bardem) in njegovo lepo, a malce neuravnovešeno bivšo ženo (Penélope Cruz). Serija romantičnih zapletov vodi karakterje v precej kaotično stanje.


POSEBNO OBVESTILO:

Glede na stanje s COVID-19 vse obiskovalce prosimo, da vzdržujejo primerno medsebojno razdaljo, upoštevajo trenutno veljavne preventivne ukrepe ter da se dogodka udeležijo samo pod pogojem, da so popolnoma zdravi.

Sedišča bodo na voljo na predpisani medsebojni razdalji. O morebitnih spremembah bomo obveščali sproti, navodila pa bodo podana tudi na lokaciji dogodka.

Vstop prost. Vabljeni!
FILMSKI VEČER: VICKY CRISTINA BARCELONA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih