+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

GLASBENA POSLUŠALNICA: ELEKTRONSKA GLASBA

17.10.2020
Žal smo bili zaradi katastrofalnih razmer v zvezi s COVID-19 primorani dogodka, predvidena za ta vikend (stand up in glasbeno poslušalnico), prestaviti v nedoločeno prihodnost, ko se bodo razmere izboljšale. Upamo, da bo to čimprej. Pazite nase & ostanite zdravi!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

V soboto nas bo na glasbeno potovanje po elektronski glasbi s pokritega odra PRED Mladinskim centrom popeljal Melvil.

Verjetno se sprašujete, kdo je Melvil.
Po krvi na pol Prlek. Rojen, živi in deluje v Ljubljani. Z elektronsko glasbo se je spoznal že v osnovni šoli, v poznih devedesetih letih prejšnjega stoletja, še v času ko so bili popoldnevi na ljubljanskem radiu Salomon
rezervirani za oddajo DJ Time. Kmalu po prelomu tisočletja je kupil tudi svoje prve
gramofone, toda z resnim vrtenjem glasbe je začel skoraj 20 let kasneje, leta 2019, ko je svoje znanje utrdil na znamenitem tečaju New Blood v Ljubljanskem klubu K4. Ravno New Blood je Melvilu odprl pot do nekaj odmevnejših nastopov, kot so naprimer dogodek Temnica v K4 in pa KungFuTechno v klubu Channel Zero. Nadaljnje možnosti za nastope je, tako kot žal tudi mnogim drugim, omejila situacija globalne epidemije corone.
Bolj kot DJ-a, je Melvila pritegnila poslovna stran elektronske glasbene industrije, zato je leta 2017 ustanovil glasbeno založbo Bardo Records, ki se usmerja v elektronsko glasbo iz vsega sveta. Založba se v svojem kratkem delovanju že ponaša z digitalnimi izdajami producentov iz UK, Južne Koreje, Japonske, Južne Afrike in Srbije, med imeni pa najbolj odmeva producent Marko Nastić, ki je remiksal komade za Hypoxia EP producenta
Kustikova. Založba je pred kratkim podpisala tudi prvega domačega producenta Christiana Kroupo, za vinilno EP izdajo, predvideno v sredini leta 2021. Po špilu ga pocukajte za rokav - z varne razdalje, seveda - in morda vam bo zaupal svoje pravo ime.


Vstop prost! Vabljeni!


POSEBNO OBVESTILO:
Glede na stanje s COVID-19 vse obiskovalce prosimo, da vzdržujejo primerno medsebojno razdaljo, upoštevajo trenutno veljavne preventivne ukrepe ter da se dogodka udeležijo samo pod pogojem, da so popolnoma zdravi.
Sedišča bodo na voljo na predpisani medsebojni razdalji. O morebitnih spremembah bomo obveščali sproti, navodila pa bodo podana tudi na sami lokaciji dogodka.
GLASBENA POSLUŠALNICA: ELEKTRONSKA GLASBA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih