+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

IN-SANE: 20. OBLETNICA (KONCERT + DRUŽENJE)

01.07.2018
V nedeljo, 1.7. bomo v domačem klubu MCGR odigrali popoldanski koncert. Radgona, enostavno, ne sme izostati, saj je dolga leta predstavljala razlog in inspiracijo bendu, ter nas je naredila v dobrem delu, takšne kakršni smo danes. Gornja Radgona, tako kot vsako domače mesto, nas je na trenutek klicala k sebi, v drugih trenutkih nam pa predstavljala prav to, kar nas je gnalo iz nje. 

Težko je opisati kaj pomeni Gornja Radgona nam kot osebam. To so spomini, to so ljudje. To so hribi okoli nje, in reka Mura, ki teče zraven. Včasih je vesela, ter predstavlja vso srčnost, ki si jo lahko zamisliš. Ob drugih trenutkih predstavlja žalost, ko ugotoviš, da nekatere stvari nikoli več ne moreš dobiti nazaj, da so nekatere osebe odšle in te stisne okoli srca, ko spoznaš da je, čeprav se zdi vse drugače, vse od česar si bežal še vedno isto. Ampak tu so ljudje. Naši ljudje, ki so z nami točili solze, prelili kri in znoj, se smejlai z nami in peli z nami. Zato, in zaradi vsega tega kar nam je mesto ob Muri dalo, je pomembno vrniti se, ceniti ljudi in spomine, spoštovati zelene hribe, kakor tudi sive megle, ki se včasih dvignejo nad Radgono. Radgona ima dušo, brez katere bi bili veliko manj bogati ljudje. Zato pridite, od blizu in daleč, v Radgono, v nedeljo, da malo zagrilamo, spijemo dobrega Bevoga, se objamemo, malo pogovorimo in se spomnimo starih časov, ter skupaj pričakamo nove. 

Časovnica:
16:00 - Start (grillanje, druženje, poslušalnica)
18:00 - Koncert

Druženje in koncert bo ob vsakem vremenu. Ob lepem zunaj pred MC-jem, v primerju dežja pa v prostorih MC-ja. Prite veseli!

Vedno vaši,
Dario, Saša in Mateja
IN-SANE: 20. OBLETNICA (KONCERT + DRUŽENJE)

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih