logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Muzej Špital novice

JAZZLIEBE/LJUBEZEN 2019

17.10.2019
Po kratkem premoru se v tudi v Gornjo Radgono vračajo obmejni Jazz dnevi jugovzhodne Štajerske. V soboto, 17. 10. 2019, ob 19. uri bodo nastopili lenaKINDLERpaul Trio. Vabljeni!

Lena Kindler, vokal
Paul Kindler, kitara
Kri Mandl, bas

Na jugovzhodnem Štajerskem obstaja veliko skupin, ki podpirajo tradicijo »družinske glasbe«.
Lena, ki ima izobrazbo klasičnega petja in popularnega petja, nastopa skupaj s svojim očetom. Paul, ki ga lahko samozavestno opišemo kot "barvitega psa" izžareva svojo ustvarjalnost ne samo kot režiser, igralec, voditelj/konfederant in slikar, ampak tudi kot glasbenik. Kri, poznan zaradi občutljivega in virtuoznega basa, dopolni zvok obeh.

Lena interpretira pesmi Joan Armatrading, Adele, Evo Cassedy, Sting, Alicia Keys, Prince, Bilie Holiday in druge. Njena ekspresivna interpretacija, ki daje vsem pesmim zelo oseben pridih, očara. Njen oče jo spremlja z veliko pozornostjo in enostavno igro na kitari. Kri Mandl na basu. Dobrodošli v jazzy / soulful četrtek zvečer v jesenski Gornji Radgoni.

Predprodaja vstopnic:

TIC Gornja Radgona ali preko e-pošte: jazzliebe@gmx.at.

Vstopnina:

- predprodaja: 8,00 €

- na dan koncerta: 10,00 €.

POZOR ! ! !

"Six pack", vstopnica za obisk 6 dogodkov po lastni izbiri za ceno 48,00 €. Rezervacije preko e-pošte: jazzliebe@gmx.at, T. 0043664 383 999.
JAZZLIEBE/LJUBEZEN 2019

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih