logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

KLIZKA 2022

28.10.2022

Ker nam letošnji Fašenk ni bil usojen, s(m)o vam Klinkaši dolžni še eno noro zabavo! Zato se pripravite na NAJVEČJO KLIZKO, KAR JIH JE BILO - Halloween Klizka! 

Letos smo tako že tradicionalno Klizko prestavili na sejmišče Pomurskega sejma, kjer bomo 28. oktobra klizkali, plesali in peli! To je čas noči čarovnic, zato bomo podeljevali tudi nagrade za najboljše maske. 

NASTOPAJOČI: 

#1 MI2
Legendarni štajerski rokerji so stalnica slovenske rockovske scene. Do danes so izdali osem studijskih albumov in nanizali vrsto uspešnic: Črtica, Pojdi z menoj v toplice, Čakal sn te ko kreten, Sladka kot med, Proklete vijolice ... ,ob katerih se nam naježi koža, zariše smeh na obrazu in zazibajo boki 

#2 Alo!Stari
Alo!Stari so band, ki je skejt punk vrnil v prve vrste slovenske glasbene scene in svojo bit našel v mariborščini, svojem maternem jeziku. V svojih treh letih obstoja so dodobra prevetrili slovenski glasbeni prostor in ustvaril hite, kot so Nea vem kam , Vse bi dal , Star , Kaj naj zaj nareim in druge 

#3 Jet Black Diamonds 
Izgubljeni med glasbenimi motivi, nedefinirani med različnimi stili in prežeti z raznovrstnimi občutki svoj glasbeni karakter odkrivajo z ustvarjanjem avtorske glasbe. S svojim prvim singlom Retro anorak so navdušili slovensko občinstvo, pohvale pa sta prejela tudi njuna poznejša singla Še zadnjič in Večvredne romance

Zabeleži datum 28. oktober, iz omare vzami maske in strašljiva oblačila in se pripravi, na najboljšo zabavo te jeseni! 

Se vidimo!

Cene vstopnic: 

ČLANI (ki prinesejo letošnje študentsko/dijaško potrdilo o vpisu) - 8,00 €
NEČLANI - 10,00 €
Na dan dogodka: 15,00€

---------

Te zanima zakaj ime KliZka?
Vsako leto oktobra se Klinkin »N« zašibi (beri: napije) pod vplivi študentskih žurk in se prevrne v Z. Tako je nastala Klizka.
Klízka -e ž (i) klinkastična zabava, ki se zgodi enkrat na leto, na katero pridejo vsi zabave željni/-e študenti/-ke, dijaki/-nje, mladi, stari in mladi po srcu: na Klizki bo odličen žur / obiskati Klizko.  

KLIZKA 2022

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih