+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

KLIZKA

26.10.2018

Vsako leto oktobra se Klinkin »N« zašibi (beri: napije) pod vplivi študentskih žurk in se prevrne v Z. Tako je nastala Klizka. 

Klízka -e ž (i) klinkastična zabava, ki se zgodi enkrat na leto, na katero pridejo vsi zabave željni/-e študenti/-ke, dijaki/-nje, mladi, stari in mladi po srcu: na Klizki bo odličen žur / obiskati Klizko / na Klizki se delijo Klinka majice

***
Kdaj priti Klizkat? V petek, 26. 10. 2018, ob 21.00!
Kje bo sKlizko? V Mladinski center Gornja Radgona
***

Na Klizki bomo letos sklizkali z odličnimi enimi in edinimi Ritam Sex-i-Ja Red Hot Chili Peppers Tribute band! Zabavali nas bodo z vsemi hiti legendarne skupine Red Hot Chili Peppers! Z njihovo energijo nas ne bodo pustili ravnodušne in povzročili, da bomo domov odšli sklizko, z bolečinami v nogah in hripavim grlom.

Za popoln sklizki večer, polno plesišče in odlično vzdušje, bo celoten večer skrbel DJmajcy (Mario Müller)!

***
Člane ŠMK Klinka čakajo na Klizki klinkastične super kul  ugodnosti:
- celoten večer posebno ugodne cene vaših najljubših pijač  ,
- vsi, ki boste kadar koli do Klizke ali na Klizko prinesli aktualno potrdilo o vpisu, boste na Klizki prejeli pijačo dobrodošlice in klinkino majico.

Se vidimo na letošnji top klinkastični zabavi! 

Vstopnine ni!KLIZKA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih