+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA 2019

20.12.2018

Pripravljati smo pričeli Koledar prireditev v občini Gornja Radgona v letu 2019. Prosimo, da s točnimi podatki izpolnjeni obrazec pošljete na naslov:

Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona

Enota TIC Gornja Radgona

Kerenčičeva 16

9250 Gornja Radgona.

Lahko pa ga tudi osebno oddate na istem naslovu ali pošljete po elektronski pošti na info@tic-radgona.si. Prosimo, da upoštevate navedeni rok za oddajo podatkov.

Aktivnosti, ki bodo pravočasno vključene v letni koledar prireditev 2019, se bodo upoštevale pri merilih za ovrednotenje programa pri vaši morebitni prijavi na javni razpis za pridobivanje sredstev.

Na podlagi letnega koledarja prireditev pa TIC Gornja Radgona nato pripravlja mesečne Koledarje prireditev v občini Gornja Radgona ter tudi sicer skrbi za promocijo prijavljenih prireditev na lokalni ravni in širše.

TIC Gornja Radgona na osnovi prejetih podatkov in promocijskega materiala organizatorjev prireditev namreč zbira, pripravlja in objavlja tudi tedenska obvestila o dogodkih v občini Gornja Radgona; podatke pa tedensko posreduje tudi Pomurski turistični zvezi za obveščanje po regionalnih platformah.

Zato vas vabimo, da koristite to možnost za promocijo vaših prireditev. V naš sistem tedenskega elektronskega obveščanja vključujemo vabila, plakate in drug promocijski material za dogodke, ki ga v ta namen prejmemo na naš elektronski naslov (info@tic-radgona.si) vsakič najkasneje do ponedeljka do 14. ure. 

Poziv.

Obrazec.

KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA 2019

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih