logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

Komedija: KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA

13.04.2024

Superzabavna komedija Kako se znebiti bodočega moža bo v Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v soboto, 13. aprila 2024, ob 20. uri. Vstopnice že na voljo v vašem TIC Gornja Radgona.
 
Izbira tistega 'za vedno' nikoli ni enostavna!

Dve leti je, kar je Silvija zapustila svojega Bojana. V odnosu vendar mora biti mnogo več od rutine, kavča in Netflixa! Zagotovo obstaja tudi njen Romeo, uspešen, poln energije, priročen in za piko na i še noro zaljubljen vanjo. A najti 'pravega' vseeno ni tako enostavno! Slednjič izbere bolj lahkoten pristop k iskanju. Poda se na ljubezensko avanturo najti moža in je pri tem - prekleto uspešna. Še preveč!

Kar trije bi lahko bili bodoči': 'raketa od človeka', učitelj Sebastijan, odvetnik Valter in najboljši mizar v mestu Edi - vsi so do konca zagreti, da se bodo poročili z njo. Le nezvesta nevesta še ni povsem prepričana... Zabavni prizori si sledijo hitreje od vagonov dirjajočega vlaka in Silvija se v ljubezenskih igricah iz minute v minuto bolj zapleta. Eden pleza po balkonu, drugi pride nenapovedano, tretji popravlja v spalnici… Neizbežno je, da bo kmalu prišlo do soočenja. Le kakšno bo? Kako bo Silvija krmarila v koktejlu moških, kdo bo najbolj v šoku, zakaj in katero potezo bo na koncu potegnila? Res težka odločitev! Mogoče jo lahko reši le koketna prijateljica Ema?
 
Zabavna komedija navdušuje s hitrostjo dogajanja in krmarjenja med obilico moških v stanovanju - z enim samim plemenitim ciljem najti pravega moža.

Kjer bi se situacija lahko zapletla, se tudi bo! K sreči pa človeška domišljija in ženska iznajdljivost ne poznata meja. Zagotavljamo vam uro in pol čiste gledališke zabave in smeha!

Vstopnice že na voljo v vašem TIC Gornja Radgona. Cena vstopnice: 24,00 EUR.

-----------------------------------------------------------------------

Zgodba: Derek Benfield

Režija: Žiga Flajnik

Igrajo: Mojca Funkl, Mojca Fatur, Miha Brajnik, Mario Ćulibrk in Tadej Pišek

Komedija: KAKO SE ZNEBITI BODOČEGA MOŽA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih