+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

KOMEDIJA POJOČA BABICA

04.03.2022

V Gornjo Radgono se vračajo stari znanci ljubiteljev komedij, KUD Veseli oder oz. KD Simon Gregorčič. S komedijo Pojoča babica nas bodo v Domu kulture Gornja Radgona ponovno zabavali občinstvo v petek, 4. 3. 2021, ob 19.30. Vstopnice v predprodaji že na voljo v vašem TIC Gornja Radgona!

 

VSEBINA

Komedija Pojoča babica govori o prleški Juliki, ki na stara leta pride začasno živet v mesto. Julika sicer nima posluha, vendar zelo rada poje. Prijatelji ji pravijo kar pojoča babica. Njeno »falš« petje prinaša veliko smeha in zabave, sicer pa je Jula zelo odločna in samostojna. Trdo življenje jo je izbrusilo in zna se postaviti zase. Če je potrebno, si pa resnico prikroji malo po svoje. Sicer pa pomaga vsakemu, za katerega se ji zdi, da je njene pomoči potreben. Obisk njenih prijateljev iz Prlekije, skupno življenje s hčerkino družino ter obiski sosedov in prijateljev so zelo zanimivi in zabavni.
Še posebej zanimivi so spomini na njeno mladost. Njene zgodbe so predvsem zabavne, nekatere pa so tudi zelo čustvene in v srce segajoče.
V komediji Pojoča babica se bomo torej lahko od srca nasmejali, ob Julinih spominih pa se nam bo morda utrnila tudi kakšna solza.

Vstopnice v predprodaji (10,00 EUR) že na voljo v vašem TIC Gornja Radgona, preostale pa bodo na voljo na blagajni Doma kulture Gornja Radgona, ki se odpira uro pred predstavo (12,00 EUR).


Smeh je zdravilo. Pridite! Zdravila bo v izobilju.

________________
Prireditev bo potekala skladno s trenutno veljavnim Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 Vlade RS.

KOMEDIJA POJOČA BABICA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih