+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

KONCERT AMERIŠKE COUNTRY GLASBE: NATHAN KALISH

06.11.2021
Glasba je umetnost, ki ji daje čar prepletanje najrazličnejših žanrov. Spoznavanje novega in umik od vsakdanjih melodij dopolnjujeta človeško dušo. Izkoristite odlično priložnost in prisluhnite napevom pristne ameriške country glasbe v izvedbi ameriškega pevca Nathana Kalisha.

Nathan Kalish je multiinstrumentalist, tekstopisec in turnejski glasbenik. Na podlagi pridobljenih izkušenj s poti je ustvaril novo zbirko pesmi za svoj deseti album »Songs for Nobody« (»Pesmi za nikogar«). Njegov zvok je bil opisan kot “edinstvena mešanica glasbenih zvrsti americane, rockabillyja in outlaw countryja”. S svojimi ostrimi in intimnimi besedili poslušalce preslika s sovoznikovega sedeža svojega potovalnega kombija do povečevalnega stekla, usmerjenega v temnejšo stran ameriške kulture.

Nathan prihaja v Gornjo Radgono v sklopu svoje evropske turneje.             

Prisluh: https://www.youtube.com/watch?v=EGQcTlkCeFY 
            https://www.youtube.com/watch?v=NtO_GkSHuVA 


Vljudno vabljeni!

Vstop: 3€
--------------------------------------------------------------
Po odloku vlade se prireditev lahko udeležijo vsi, ki izpolnjujejo PCT pogoj (preboleli ali cepljeni ali testirani). Hvala za razumevanje!
KONCERT AMERIŠKE COUNTRY GLASBE: NATHAN KALISH

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih