logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

KONCERT: MILENAS SOULBOAT

02.09.2017
Milena Pfeiler je vokalistka, flavtistka in skladateljica.
Pot glasbenega izobraževanja, raziskovanja, izpopolnjevanja in ustvarjanja jo je iz domačih Apač vodila vse tja prek velike luže do univerze v New Yorku, kjer zaključuje magistrski študij smeri jazz petja.
Njene glasbene izkušnje so zelo bogate. Kot majhna deklica je prepevala slovenske tradicionalne pesmi, se kasneje odločila za študij klasične flavte v Avstriji in za študij jazza v New Yorku.
Študirala je z znanimi imeni kot: Elvira Mimura, Klemens Marktl, JD Walter, Aubrey Johnson, David Berkmann, Michael Erian, Dennis Meckrel in drugi.
Milena je sodelovala v številnih projektih klasične, jazz, rock in hip hop glasbe.
Kot gostja je sodelovala s skupino r.O.T.i. in predstavila svojo državo in glasbeno ustvarjanje na Hong Kong GALA prireditvi v New Yorku.

Milena Pfeiler bo z vokalom in flavto izvajala melodije slovenske popevke, jazz glasbe ter slovenskih ljudskih napevov ob klavirski spremljavi Kristijana Korata.

Srčno vabljeni
KONCERT: MILENAS SOULBOAT

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih