+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

KONCERT OB OBČINSKEM PRAZNIKU: DALMATINSKI VEČER S KLAPO MORE IZ ŠIBENIKA, TAMBURAŠKIM ORKESTROM KD IVAN KAUČIČ LJUTOMER IN MIŠOM KONTRECEM

29.09.2018

V soboto, 29. septembra 2018, vas ob 19.30 prijazno vabimo v Dom kulture Gornja Radgona na Koncert ob občinskem prazniku: Dalmatinski večer s klapo More iz Šibenika, Tamburaškim orkestrom KD Ivan Kaučič Ljutomer in Mišom Kontrecem.

Uveljavljena klapa More iz Šibenika deluje že več kot 30 let in je redna udeleženka vseh pomembnih hrvaških festivalov tovrstne glasbe. Je ena najbolj priljubljenih in pogosto nagrajevana klapa, ki danes šteje pet članov.

Štirje so pevci, trije med njimi tudi igrajo (prva mandolina, kitara, basovska kitara), peti član pa jih spremlja z drugo mandolino. Klapa prepeva vse od skladb a capella do tradicionalnih in zabavnih dalmatinskih pesmi in zimzelenih uspešnic.

Tamburaški orkester KD Ivan Kaučič Ljutomer, ki ga vodi Simona Pirc Katalinič, deluje peto leto in ima za seboj številne koncerte doma in v tujini, med drugimi tudi s klapo More iz Šibenika. Na odru se jim bo pridružil tudi Mišo Kontrec.

VSTOP JE PROST!

Ob občinskem prazniku občine Gornja Radgona vas na koncert vabijo Občina Gornja Radgona, OI JSKD Gornja Radgona in Zavod Kultprotur.

KONCERT OB OBČINSKEM PRAZNIKU: DALMATINSKI VEČER S KLAPO MORE IZ ŠIBENIKA, TAMBURAŠKIM ORKESTROM KD IVAN KAUČIČ LJUTOMER IN MIŠOM KONTRECEM

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih