+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

KONCERT: OORAL SEA & SUZI SOPRANO

29.01.2016
"Dva tipa iz Slovenije, ki igrata neko muziko," se v prostem prevodu glasi opis na Bandcamp strani dvojca OORAL SEA. A včasih prav zares velja, da je neka glasba več kot le vsota njenih sestavnih delov. Bufo (bobni) in Slavc (kitara / vokal) v svoje garažno razgrajajoče, neumorne rokerske izpade vnašata toliko energije in zagona, da še sama sebe komaj dohajata. Njun stoner diši po psihedeliji, ga kitarsko šmorna, se ne jemlje pretirano resno – in je prav v svoji neobremenjenosti osvežujoče žagajoč!

SUZI SOPRANO, je čisto sveža trojka iz Krškega, ki se zadeve loteva surovo, brezkompromisno, a tudi odločno in gruvi. Bobni, kitara in vokal – to je vse, kar siceršnji člani bendov Karmakoma, Growing Rats in theLIFT potrebujejo, da pritegnejo s svojo garažno okuženo, utripajočo vizijo punka, ki ji smernice narekuje glas na pol poti med uporom in histerijo. Rokenrol!

Vstopnina: 2 EVR.
KONCERT: OORAL SEA & SUZI SOPRANO

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih