+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Grad Negova novice

KONCERT VOKALA IN STRUN NA GRADU NEGOVA

15.06.2018

Ne zamudite izjemnega glasbenega doživetja! Po magičnem lanskoletnem večeru se na grad Negova vrača Milena Pfeiler, ki bo tokrat združila moči z Igorjem Bezgetom. Vabljeni na Koncert Vokala in Strun na gradu Negova!

Milena Pfeiler je vokalistka, flavtistka in skladateljica.
Pot glasbenega izobraževanja, raziskovanja, izpopolnjevanja in ustvarjanja jo je iz domačih Apač vodila vse tja prek velike luže do univerze v New Yorku, kjer zaključuje magistrski študij smeri jazz petja.
Njene glasbene izkušnje so zelo bogate. Kot majhna deklica je prepevala slovenske tradicionalne pesmi, se kasneje odločila za študij klasične flavte v Avstriji in za študij jazza v New Yorku.
Študirala je z znanimi imeni kot: Elvira Mimura, Klemens Marktl, JD Walter, Aubrey Johnson, David Berkmann, Michael Erian, Dennis Meckrel in drugi.
Milena je sodelovala v številnih projektih klasične, jazz, rock in hip hop glasbe.
Kot gostja je sodelovala s skupino r.O.T.i. in predstavila svojo državo in glasbeno ustvarjanje na Hong Kong GALA prireditvi v New Yorku.

Srčno vabljeni!

KONCERT VOKALA IN STRUN NA GRADU NEGOVA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih