logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

Krešimir Mišak - Smrt Transhumanizmu, svobodo ljudem!

09.05.2023

V Gornjo Radgono prihaja Krešimir Mišak - novinar, urednik, pisatelj in glasbenik, ki bo na predavanju predstavil teme, ki jih obravnava v svoji zadnji knjigi ˝Smrt transhumanizmu, svobodo ljudem!˝ V Domu kulture Gornja Radgona na sporedu v torek, 9. maja 2023, ob 18. uri.

Krešimir Mišak je bil dve desetletji legendarni voditelj svoje inovativne oddaje Na robu znanosti (Na rubu znanosti), zelo priljubljene na Hrvaškem, prav tako tudi v Sloveniji. Raziskuje na križiščih naravoslovnih in družboslovnih znanosti, okoljske problematike, tehnologije ter njenega vpliva na zdravje in družbo. Odkriva skrita znanja ter skrite dejavnosti korporacij in vlad, ter tako spodbuja k razvoju zavesti. Intervjuval je tudi že najvidnejše avtoritete z vsega sveta. Po celem svetu v svojih dvajsetih letih raziskovanja, je nabral toliko dokazov, da ni več izgovorov za to, da ne bi začeli misliti s svojo glavo.

Vstopnice že na voljo v vašem TIC Gornja Radgona.

Cena vstopnic: 7,00 EUR v predprodaji, 8,00 EUR na dan dogodka.

Krešimir Mišak - Smrt Transhumanizmu, svobodo ljudem!

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih