logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

Kulinarični večer pod zvezdami - visEat Radgona

07.06.2024

Na gradu Gornja Radgona se bo 7. 6. 2024 s pričetkom ob 18. uri zgodil prav poseben kulinarični večer pod zvezdami, katerega idejni vodja je bil Nino Rous, ki ga je neizmerna želja po novem znanju in idejah o gastro-kulinaričnem preboju Radgon na obeh straneh meja gnala v povezovanje in sodelovanje z lokalnimi ponudniki, kakor z priznanimi svetovno znanimi kuharskimi mojstri, ki so mu bili vzor, inspiracija in navdih. Ninu v čast smo se zbrali ponudniki Gornje Radgone, dobavitelji in pomembni izobraževalni instituciji iz regije ter en in edini chef Uroš Štefelin in Hiša Linhart, s katerim je Nino spletel v času svojega ustvarjanja neprecenljiv in spoštljiv odnos do poklica gostinca.

Večer, prepleten z kulinaričnimi kreacijami, 5- hodov hrane, z vinsko spremljavo, sladicami, glasbenimi vložki Davida Kreslin in opazovanjem zvezd s prav posebnim namenom in z prav profesionalnim pristopom, je cenovno ovredoten v višini:
69,00 EUR/po osebi.

20,00 EUR od te cene se nameni mlademu/mladim upom na področju gostinstva v regiji


V nadaljevanju nam je seveda želja, da ustanovimo Sklad Nina Rousa, ki bo zbiral sredstva za mlade nadarjene upe s področja gostinstva, turizma in gostoljubja.
Na tokratnem - prvem dogodku zbrana sredstva bomo namenili sodelujočima izobraževalnima institucijama v razmerju 50 % - 50 %, ki jih bomo po njihovi presoji predali dijaku/študentu za njegove izjemne dosežke na področju gostinstva v regiji.


Rezervacije kart so možne IZKLJUČNO s posredovanim mailom na: gtr@telemach.net ali OSEBNO v Restavraciji Casa del Nonno vsak dan med delovnikom.
Rezervacija je potrjena s potrditvijo plačila na TRR DBS Deželna banka: SI56 1910 0001 0298 932, s sklicem: 00 99.


Dogodek za Nina in vas, cenjeni obiskovalci pripravljamo:
- NOSILEC DOGODKA: RESTAVRACIJA CASA DEL NONNO
- GOSTUJOČI CHEF: HIŠA LINHART, chef UROŠ ŠTEFELIN
- PARTNERJI IN PONUDNIKI KULINARIKE IN VIN: RG BISTRO, SLAŠČIČARNA IN KAVARNA NABUCCO, RADGONSKE GORICE, STEYER VINA, TEMPUS VINA.
- DRUGI PARTNERJI KULINARIČNEGA PRIDIHA DOGODKA: RADENSKA d.d., OLJARNA KOCBEK, KMETIJA SMRKE, VIDOV BREJG, KMETIJA BERKE, SUŠILNICA SADJA ANGELA VRATUŠA.
- PARTNERJI IZ VRST IZOBRAŽEVALNIH INSTITUCIJ: VIŠJA STROKOVNA ŠOLA ZA GOSTINSTVO IN TURZEM MARIBOR IN SREDNJA ŠOLA ZA GOSTINSTVO IN TURIZEM RADENCI
- DRUGI PARTNERJI IN SOKREATORJI DOGODKA: VRTNI CENTER KURBUS, NET8, OBČINA GORNJA RADGONA, KLEPOATRA PAPIRNICA, AGENCIJA SIV IN VISIT RADGONA.


Vljudno vabljeni ljubitelji kulinarike, vina, mladih upov. Skupaj se poklonimo Ninu z udejanjajmo njegove sanje za preboj gastronomije v njegovi ljubi Radgoni na obeh straneh Mure.
Število mest je omejeno. Med grajskim obzidjem lahko sprejmemo do 130 oseb. To je še razlog več, da pohitite z rezervacijo.


Se vidimo -
med mogočnim grajskim obzidjem, razvajanjem brbončic, opazovanjem zvezd ob prijetni glasbeni spremljavi in lepimi ter srčnimi spomini, ki gradijo smelo prihodnost.


Več informacij: gtr@telemach.net.

Kulinarični večer pod zvezdami - visEat Radgona

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih