+386 (0)2 564 82 40

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

Metaluška: Polnočnica pred polnočnico!

30.11.2018
Črno mašo in aids darujejo: Dickless Tracy, Vulvathrone, Senf

DICKLESS TRACY (Death metal/Brežice)

Brezkurčno Trezni so v 20 letih iz začetnih crust grind škorcev postali pravi death metal monstrumi, hkrati pa so se vsled silne alkoholne prestrašenosti iz radikalnih obšankovskih športnikov preoblikovali v želodcu, ledvicam, jetrom in taščam mnogo bolj prijazni trenirka gypsy bend. Igrali so že praktično v vsaki domači lokalni vukojebini, nekaj pa seveda tudi po kurbiščih na tujem. Nebrzdano spolno življenje (nema da nema) je pustilo posledice tako na njihovi glasbi kot besedilih, ki si jih kita-rist Cepo praviloma improligira kar med nastopom sproti. Tegla še vedno (fa)fuša, bASSist pa poleg basa najraje penetrira analne odprtine. Bit će jebeno!

prisluh: https://www.youtube.com/watch?v=9B7-RwSPn8Y

VULVATHRONE (MS, porno grind)

Najbolj radoživi prekmurski bend, ki ga le še sila redko slišite v Sloveniji, saj svojo srečo vse pogosteje išče pri kurbah v inozemstvu. Temu primerno so spremenili tudi imidž, zaradi uvedbe higienskega minimuma, postriženih brad, urejenih frizur, putike in dodelane koreografije vse bolj spominjajo na klasičen boy bend, ob katerega sladkobnem žvrgolenju bi se raztopila sleherna lunatična najstnica. Pripravite se na Wall of Sperm!

prisluh: http://www.youtube.com/watch?v=ogMdO7P4kVQ

SENF (Varaždin, crossover hardcore)

Senf so štiričlanski vokalno instrumentalni crossover hardcor bend, ki se je vzpostavil na temeljih ugaslih Rectal Destroyer (Agrocore). Nažigati so pričeli v jeseni 2016 in debirirali v zagrebškem AKC Attacku v sklopu tradicionalneg divjanja uradno poimenovanega »Bödale napadaju«. 2017 izdajo EP »Senf s/t« in kmalu zatem še drugi EP "S'e o ničemu i niš o s'emu". Na vsakem albumu se nahaja 6 avtorskih komadov prevladujoče satirično/humoristične tematike. Bend aktivno dela na tretjem albumu in koncertrira, pretežno na relaciji severno zahodna Hrvaška – Slovenija, z občasnimi izleti na Jadran. Sam zvok benda bi lahko opisali kot hardcore/punk ritem, pomešan z death/thrash vokali in noto stoner rocka ter groova. S.O.D. + Orange Goblin + Piknik…to je receptura, katere se držijo.

prisluh: https://www.youtube.com/watch…

Dostop: 3 eu-rop-ske
Metaluška: Polnočnica pred polnočnico!

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih