logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

OBLIKOVANJE EKIPE ZA UREDITEV MLADINSKEGA CENTRA GORNJA RADGONA

12.02.2012
Mladinski center Gornja Radgona objavlja razpis za oblikovanje ekipe posameznikov pri celostni ureditvi prostorov mladinskega centra.
Ekipa zainteresiranih posameznikov bo sestavljena iz mladih prostovoljcev, ki se usposabljajo ali so že usposobljeni na naslednjih področjih: arhitektura, oblikovanje, ekonomija, organizacija, informatika.
Aktivnost, ki je namenjena pridobivanju izkušenj, spodbuja prostovoljstvo in pridobivanje dodatnih kompetenc vključenih.
Same aktivnosti ponujajo izvrstno možnost, da udeleženci v okviru dela opravijo morebitne študijske obveznosti oz. izdelajo diplomski seminar.
 
Vse mlade, ki želijo sodelovati v ekipi, vabimo da to sporočijo na elektronski naslov info@mcgr.si, najkasneje do nedelje, 12. februarja 2012. Za dodatne informacije in možnosti sodelovanja lahko pokličete na telefon 564 89 07 ali 041 306 906 (Boris).

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih