logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

P.A.K.T. KLINIKA #2: Katera digitalna orodja uporabljaš?

22.04.2021

V letošnjem letu smo postali partner projekta P.A.K.T. - Potujoča akademija kreativnega turizma. Zato vas skupaj z Rajzefiber Maribor in v sodelovanju s Centrom za kreativnost, vabimo, da se udeležite druge P.A.K.T. klinike v letošnjem letu, ki bo potekala v četrtek, 22. aprila 2021, s pričetkom ob 18. uri.

Zadnje leto je večina našega delovanja prešla v digitalni svet, tako notranja organizacija, priprave, kot tudi dogodki, turistična vodenja in nenazadnje komunikacija s prijatelji in družino. In večina med nami se je v zadnjih dvanajstih mesecih naučila uporabe vsaj enega novega digitalnega orodja.

Pa zares poznamo prava orodja za naše delovanje? In poznamo prednosti teh digitalnih orodij, ki so nam na voljo in jih lahko vsakodnevno uporabljamo?

Ob ekipi P.A.K.T.a bosta svoje izkušnje z nami delile tudi Dominika Koritnik Trepel in Tanja Vesel iz Zavoda KULinTOUR.

Prijave na kliniko zbiramo do 20. aprila 2021, in sicer na tej povezavi: PRIJAVA NA P.A.K.T. KLINIKO.

Klinika je sicer brezplačna za udeležence, vendar ni zastonj, zato prosimo, da ste odgovorni in se prijavite samo, če veste, da boste lahko prisotni (razen v primeru višje sile ali bolezni), sicer vaše mesto raje prepustite drugim kandidatom!


*P.A.K.T. Klinika je odprti prostor srečanja skupnosti kolegov, ki med seboj delijo svoje izkušnje in znanja z ostalimi kolegi po principu “več glav več ve” in “skupaj se dlje pride”.


 
Projekt P.A.K.T. je del partnerske mreže Platforme Centra za kreativnost. Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

P.A.K.T. KLINIKA #2: Katera digitalna orodja uporabljaš?

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih