+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Muzej Špital novice

PETKOV POETIČNI VEČER: PETRA BAUMAN

17.12.2021
Petra Bauman, pesnica, igralka, pripovedovalka zgodb in moderatorka, bo gostja na zadnjem Petkovem poetičnem večeru letos. Doslej je izdala dve pesniški zbirki; prvenec Januar in jeseni 2019 izdano zbirko Paradiž. Uvrstila se je v finalni in polfinalni izbor Pesniškega turnirja založbe Pivec. Objavlja v domačih in tujih literarnih revijah. Začela se je uveljavljati tudi kot pisateljica proze.

O odraščanju na meji, ljubezni do literature in pesmih, ki lahko rešujejo življenja bo s Petro Bauman v Gornji Radgoni v Muzeju Špital 17. decembra ob 18.00 govorila Nika Škof.

 

*Petkove poetične večere omogočata Zavod Kultprotur in JSKD OI GR.

*Dogodek bo izveden v skladu s trenutno veljavnim Odlokom o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2, ki določa, da se lahko javnih kulturnih prireditev udeležijo le osebe s potrdilom o negativnem testu, cepljenju ali prebolelem covidu 19 (PCT pogoj) in priporočili NIJZ.
PETKOV POETIČNI VEČER: PETRA BAUMAN

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih