logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Muzej Špital novice

Petkov poetični večer: SARA KAGER

18.02.2022
Sara Kager, mlada fotografijnja in pesnica iz Radenec, bo 18. 2. 2022 ob 18.00 gostja Petkovega poetičnega večera v Muzeju Špital. Govorila bo o pesniškem prvencu Indigo, dovršeni zbirki sodobne poezije v različnih jezikih in dialektih. Indigo odlikuje jo tudi likovna podpoba knjige, ki je neznačilna za pesniške zbirke. Sarina predvsem ljubezenska poezija, ne more zakriti vpliva velikih pesnikov kot so Pavček, Župančič, Minatti in Menart. Indigo je v samozaložbi izdala jeseni 2020, po tem, ko je njena poezija na socialnih omrežjih doživela velik uspeh. O pisanju, ustvarjalnosti, knjigah, fotografiji in nastajanju zbirke bo s Saro Kager govorila Nika Škof.* Petkove poetične večere omogočata Zavod Kultprotur in JSKD OI GR.

**Obisk prireditve je možen le ob predložitvi potrdila o izpolnjevanju PCT pogoja. Prireditev bo potekala skladno s trenutno veljavnim Odlokom o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 Vlade RS.
Petkov poetični večer: SARA KAGER

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih