logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Muzej Špital novice

PETKOV POETIČNI VEČER: SARA NUŠA GOLOB GRABNER

21.10.2022
Jeseni na ulice vse pogosteje sede megla. S seboj prinaša mrakobnost daljših večerov in vonj razkroja. Gnijoče rože je naslov prve pesniške zbirke mlade umetnice, Sare Nuše Golob Grabner, ki jo bomo gostili na Petkovem poetičnem večeru oktobra. S seboj prinaša melanholijo, a nikakor ne priča o nemoči. Opominja na neizogibnost ciklov temačnosti, ki niso brezplodni žepi časa. Vabljeni, da se nam pridružite pri raziskovanju lepote in potencialov razkroja.

Petkov poetični večer obiščite v petek, 21. 10. 2022, ob 18.00 uri v prostorih Muzeja Špital v Gornji Radgoni.

Sara Nuša Golob Grabner (1994) živi in ustvarja v Mariboru, kjer je trenutno magistrska študentka umetnostne zgodovine in angleške književnosti in jezika. Deluje kot kustosinja in recenzentka razstav. Ustvarja kot fotografinja in pesnica, ter redno razstavlja in objavlja svojo umetnost v različnih galerijah, publikacijah in na portalih. Leta 2019 je izšla njena prva pesniška zbirka Gnijoče rože, trenutno pa je v pripravi njena druga zbirka Dihotomija dihanja.


**Petkove poetične večere omogočata Zavod Kultprotur in JSKD OI GR.
PETKOV POETIČNI VEČER: SARA NUŠA GOLOB GRABNER

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih