logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

POTOPIS: AZIJSKA DIAGONALA S KOLESOM - SIMON ERŽEN

09.03.2019
INTERAKTIVNO POTOPISNO PREDAVANJE

A z i j s k a d i a g o n a l a s k o l e s om

VIETNAM – LAOS – KAMBODŽA - TAJSKA

Simon Eržen, avanturistični kolesar

Odkrivanje azijskih biserov na kolesarski diagonali v dolžini 3200 km od Hanoja (Vietnam) preko Laosa in Kambodže v Bangkok na Tajskem je prava avantura brez primere. Le ta razkriva prijaznost in gostoljubnost tamkajšnjih domačinov, drugačne kulturne običaje, življenjske navade ter način življenja, lepote neokrnjene narave poraščene z bujnim rastlinjem in domom tropskih živalskih prijateljev kot so opice, sloni, kuščarji, kače. Posebno nepredvidena srečanja s slednjimi vrstami so njegovo pot velikokrat začinile.

Premagovanje samega sebe skozi kolesarjenje v ekstremnih vremenskih pogojih in iskanju inženirskih rešitev ob težavah s kolesom, ko pomoč drugih ni na voljo, je to potovanje naredilo zanimivejše. Nasvetov za sporazumevanje in trgovanje v teh deželah, adrenalinsko prebijanje s kolesom skozi prometne zastoje v mega mestih ter kako biti sam in uspeti ne bo manjkalo v tem navdušenja polnem potopisu.

Vstop prost. Vabljeni!
POTOPIS: AZIJSKA DIAGONALA S KOLESOM - SIMON ERŽEN

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih