logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

MCGR novice

POTOPISNO PREDAVANJE: JORDANIJA & PALESTINA

24.02.2024

Raziskovanje srca Bližnjega Vzhoda: Potopis o Jordaniji in Palestini


Pridružite se nam na edinstvenem potovanju z "Fizioterapevti brez meja", ki so svoje poslanstvo in strokovnost delili med zgodovinske zidove Jordanije in skozi živahne ulice Palestine. Na ta poseben večer, 24. februarja, bomo skupaj odkrivali skrivnosti, lepote in izzive teh izjemnih krajev.


Naši fizioterapevti bodo delili svoje nepozabne zgodbe in izkušnje, pridobljene med nudenjem humanitarne pomoči v regiji, ki je polna kontrastov. Od mističnih puščav Wadi Ruma do starodavnega mesta Petra, od mirnih obal Mrtvega morja do živahnosti Ramale in zgodovinskega Jeruzalema, boste skozi njihove oči doživeli pravo esenco Bližnjega Vzhoda.


Spoznajte, kako je skupina predanih fizioterapevtov presegla meje, da bi prinesla upanje in ozdravitev tistim, ki so v stiski, in kako so kulturne izmenjave oblikovale njihovo razumevanje sveta.


Ne zamudite te priložnosti, da se potopite v pripovedi o pogumu, solidarnosti in odkrivanju, ki vas bodo navdihnile in morda celo spremenile vaš pogled na svet. Raziskujte z nami, kako majhni koraki vodijo do velikih sprememb in kako lahko tudi vi postanete del te čudovite zgodbe. Na dogodku se bodo zbirali tudi prostovoljni prispevki.

Se vidimo 24.02.2024 ob 18:00 uri v mladinskem centru Gornja Radgona.

 

Vljudno vabljeni.

POTOPISNO PREDAVANJE: JORDANIJA & PALESTINA

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih