logo

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

Kultprotur novice

POVABILO K SODELOVANJU NA PIKNIKU V PARKU V 2022

15.04.2022
Spoštovani predstavniki društev, organizacij in zavodov!

Za nami sta dve turbolentni leti, ki sta poskrbeli, da so se naši načrti morali večkrat in včasih tudi zelo na hitro spreminjati in prilagajati. 

Na Piknik v parku nismo pozabili in ga letos spet organiziramo v prvotno načrtovanem terminu - konec meseca maja. Zato vas vabimo, da si rezervirate soboto, 28. 5. 2022, ko se bomo od 11. do 18. ure družili v našem radgonskem parku.

Vabimo vas, da se nam pridružite in predstavite vašo dejavnost, pripravite stojnico, organizirate delavnice, pripravite nastope, predstavitve, performanse. Domišljiji dajte prosto pot in s tem lahko občanom in obiskovalcem skupaj pričaramo lep, zanimiv, poučen, a hkrati sproščen sobotni popoldan.

Prosimo vas za potrditev sodelovanja do petka, 15. aprila 2022, in sicer pisno na e-naslov info@kultprotur.si, preko telefona (02 564 89 07) ali osebno v pisarnah Zavoda Kultprotur na Partizanski cesti 11.

Stojnice, rekvizite in vso opremo, ki jo  potrebujete si zagotovite sami, mi pa bomo poskrbeli še za kakšno glasbeno presenečenje, otroško animacijo in kulinarično ponudbo.

Vabljeni, da skupaj preživimo aktivno popoldne na prostem.
POVABILO K SODELOVANJU NA PIKNIKU V PARKU V 2022

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih