+386 (0)2 564 89 07

Delovni čas: Pon - pet: 8:00 - 16:00, sob: 8:00 - 12:00

TIC novice

POZIV K POSREDOVANJU PODATKOV ZA LETNI KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA ZA LETO 2022

20.12.2021

Spoštovani,
vljudno vas prosimo, da nam do 20. 12. 2022 posredujete podatke o predvidenih prireditvah, ki jih načrtujete za leto 2022.


Podatki naj obsegajo:

  • naziv prireditve,
  • datum (dan, mesec prireditve, srečanja),
  • kraj, prostor izvedbe,
  • naziv organizatorja in soorganizatorja,
  • kontaktno osebo (kdo daje informacije),njen telefon, naslov, e-naslov.

V ta namen priloženo prejmete tudi ustrezni OBRAZEC. Prosimo, da s točnimi podatki izpolnjeni obrazec pošljete na naslov: Zavod za kulturo, turizem in promocijo Gornja Radgona, Enota TIC, Kerenčičeva 16, 9250 Gornja Radgona. Lahko pa ga tudi osebno oddate na istem naslovu ali pošljete po elektronski pošti na info@tic-radgona.si.


Prosimo, da upoštevate navedeni rok za oddajo podatkov. Aktivnosti, ki bodo pravočasno vključene v letni koledar prireditev 2022, se bodo upoštevale pri merilih za ovrednotenje programa pri vaši morebitni prijavi na javni razpis za pridobivanje sredstev. Na podlagi letnega koledarja prireditev pa TIC Gornja Radgona nato pripravlja mesečne Koledarje prireditev v občini Gornja Radgona ter tudi sicer skrbi za promocijo prijavljenih prireditev na lokalni ravni in širše. TIC Gornja Radgona na osnovi prejetih podatkov in promocijskega materiala organizatorjev prireditev namreč zbira, pripravlja in objavlja tudi tedenska obvestila o dogodkih v občini Gornja Radgona; podatke pa posreduje tudi drugim za obveščanje po regionalnih in nacionalnih platformah.
Zato vas vabimo, da koristite to možnost za promocijo vaših prireditev. V naš sistem tedenskega elektronskega obveščanja vključujemo vabila, plakate in drug promocijski material za dogodke, ki ga v ta namen prejmemo na naš elektronski naslov (info@tic-radgona.si) vsakič najkasneje do ponedeljka do 14. ure.

POZIV K POSREDOVANJU PODATKOV ZA LETNI KOLEDAR PRIREDITEV V OBČINI GORNJA RADGONA ZA LETO 2022

Spletno mesto uporablja piškotke, s pomočjo katerih lahko razločujemo med obiskovalci in izboljšujemo delovanje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Se strinjam Informacije o piškotkih